Ozan Tufan'dan Fenerbahçe itirafları! 'Depresyona girdim'

Fenerbahçeli Ozan Tufan yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü Avusturya kampında gazetecilere itiraflarda bulundu.

FutbolArena - Geçen sezonu Alanyaspor'da kiralık geçirdikten sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan Tufan, basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Alanyaspor'a kiralandığı süreçte bunalıma girdiğini itiraf etti.

Fenerbahçe Ozan Tufan'ın sözleşmesini uzatacak mı?


Ozan Tufan, Alanyaspor'a kiralanması ve Fenerbahçe'deki sözleşmesi hakkında gazetecilere çarpıcı ifadeler kullandı:

"BENİM DE HATALARIM OLDU"

Fenerbahçe'nin yeri her zaman ayrıdır. Bu formanın değerini biliyorum. İyi adapte olmuş bir arkadaş grubuyuz, geçen sezonu unutturacağız. Emre ağabeyin tecrübelerinden faydalanıyoruz. Onun bizimle olması her zaman katkı sağlayacaktır. Taraftarların benden beklentisini bugüne kadar karşılayamadım. Benim de hatalarım oldu. Artık yeni bir sayfa açtım.

"ALANYASPOR'A GİTTİĞİMDE BUNALIMA GİRDİM"

"Alanyaspor'a gittiğimde depresyona girmiştim. Buranın kıymetini çok iyi anladım. Kontratım da bitiyor. Yeni bir sözleşme imzalanır mı bilmiyorum. Ben burada en iyi performansımı gösterip gerisini yönetime bırakmak istiyorum."

"FENERBAHÇE'DEN KOPAMADIM"

"Daha önce teklifler geldi. Hayalimin yurt dışında oynamak olduğunu söyledim ama o noktaya geldiğimde Fenerbahçe'den kopamadım. Burayı ailem olarak gördüm. Alanya'ya gittiğimde çok üzülmüştüm."

"ELJİF ELMAS KARDEŞİM GİBİDİR"

Son olarak Napoli'ye imza atan Eljif Elmas hakkında konuşan Ozan Tufan "Eljif benim kardeşim gibidir. Napoli'de başarılı olacağına inanıyorum. Çok çalışır, azimlidir. İnşallah bizleri, Fenerbahçe'yi orada gururlandırır." dedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri