Ozan Tufan: 'Hedefimiz 29. şampiyonluk'

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ozan Tufan, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena - Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de Ozan Tufan basın toplantısı düzenledi. Kariyerindeki çıkışından geleceğine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Ozan Tufan şunları söyledi:

"ÖNCELİĞİM 29. ŞAMPİYONLUĞA KAVUŞMAK"

"Bana inananlar ve inanmayanlar vardı. Ben, bana inananları mahcup etmedim. Çok daha iyi olacağım ve Fenerbahçe'ye daha fazla katkı sağlayacağım. Sergen hoca, kendisinin düştüğü durumlara benim düşmemi istemedi, sorumluluk aldı. Kendisine minnettarım. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim. Devre arasında sözleşmem bitmiyordu ama istediğiniz kulüple anlaşabiliyorsunuz. Benim aklımda böyle bir şey yoktu, olsa Fenerbahçe ile sözleşme imzalamazdım. Fenerbahçe'ye borcum vardı. Önceliğim verilen kaptanlığı en iyi şekilde yapıp, 29. şampiyonluğa kavuşmak."

"EMRE AĞABEYDEN ÖĞRENECEĞİM ŞOK ŞEY VAR"

"Emre ağabeyi 5-6 yıldır tanıyorum. Karakteri ve kendisi mükemmel bir insan. Sadece bana değil, bütün takım arkadaşlarıma yardımcı olan biri. Benim ondan öğrenecek çok şeyim var. Kendisi de bu takıma çok şey katacaktır. Emre ağabeyi seviyoruz."

"EURO 2020'DE ŞANSIMIZ YÜKSEK"

"Genç bir milli takımımız var. Dünya şampiyonunu içeride yenip, dışarıda berabere kalarak neler yapabileceğini kanıtladı. Çok iyi arkadaşlık ortamımız var. Saha içerisinde ne olur bilemeyiz ama EURO 2020'de şansımızın yüksek olduğunu düşünüyoruz."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri