Ozan Tufan defteri kapanıyor! Fenerbahçe kararını verdi

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği Ozan Tufan için yönetim önemli kararlar aldı.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de Süper Lig'e verilen devre arası sonrası transfer çalışmaları devam ederken Aykut Kocaman'ın yüzüne bakmadığı Ozan Tufan için yönetim sıcak bir karar aldı. Ozan Tufan Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Süper Lig'in 11. haftasında Osmanlıspor ile oynanan maçtan bu yana ligde 1 dakika bile süre alamayan Ozan Tufan ikinci yarı öncesi yapılacak kamp kadrosunda alınmayacak.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan satılacak mı?


Ancak Ozan Tufan için verilen karar bununla sınırlı değil. FutbolArena'nın yöneticilerden aldığı bilgiye göre Fenerbahçeli yetkililer milli futbolcuya takım bulması gerektiğini söyledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından 'satılabilir' raporu verilen Ozan Tufan ile transfer döneminin açılması sonrası yollar ayrılacak.

Fenerbahçe böylelikle Ozan Tufan'dan da ciddi bir transfer geliri elde edecek. Fenerbahçeli oyuncunun adı son günlerde Deportivo ile anılıyor.

BU SEZON 3 GOL ATTI

Öte yandan 22 yaşındaki futbolcu Ozan Tufan'ın yedek kalmasında 3 temel sebep bulunuyor. Milli futbolcu Aykut Kocaman ile son 2 aylık periyotta ciddi sorunlar yaşadı. Ozan Tufan bu sezon 9 lig maçında oynadı ve 3 gol attı.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın oynamama sebepleri


1- Aykut Kocaman oyuncudan gerek antrenmanda gerek maçta ısrarla bir şeyler istiyor ama Ozan Tufan kendisine söylenenleri yapamıyor.

2- Ozan Tufan'ın rahat tavırları. Aykut Kocaman oyuncusunun antrenmanlardaki tavırlarından çok rahatsız

3- Ozan Tufan'ın yedek kalmasından sonra Aykut Kocaman ile arasında karşılıklı gerginlik yaşanması. Tesislerde gerçekleşen bu durumdan sonra Ozan Tufan takımda düşünülmemeye başladı.

Aykut Kocaman ile Ozan Tufan konuşmuyor mu?


Araları bozuk olan Ozan Tufan ve Aykut Kocaman, mecbur kalmadıkça birbirleriyle diyalog kurmuyorlar. Yedek kalması üzerine hesap soran Ozan Tufan ile ipleri koparan Aykut Kocaman, son olarak futbolcusunu devre arası kampına almamayı uygun gördü. Formasına hasret kalan Ozan Tufan ile Aykut Kocaman, gerek görmedikçe birbirleriyle konuşmaktan kaçınıyorlar.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri