Fenerbahçe'de taraftarlardan büyük hazırlık; rekor...

 FutbolArena - Osmanlıspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlik sonrasında yaşanan Aykut Kocaman krizini, Sivasspor ve Antalyaspor mücadelesinde alınan 6 puan ile atlatan F.Bahçe rahat bir nefes aldı.  

1
Sarı-Lacivertli taraftarlar, takımının gösterdiği bu performans sonrası harekete geçti.
2
Pazar günü oynanacak olan Kasımpaşa maçında bu sezonun rekor seyirci sayısına ulaşmak için sosyal medyadan kampanyalar başlatıldı.
3

Önemli taraftar grupları sosyal medya hesapları üzerinden ’Kritik haftada oynanacak olan Kasımpaşa maçında tribünleri doldurmalıyız" duyurusunda bulunarak Sarı-Lacivertlileri karşılaşmaya davet etti. Bu gelişme sonrası yönetim de zorlu maça 40-45 bin arası taraftargelmesini bekliyor.
4
Bu sayıya ulaşılırsa geçen sezondan bu yana derbi maçlar dışında en yüksek seyirci sayısına ulaşılacak. Genel Kurul üyeleri ve Fenercell sahiplerine satışa çıkan karşılaşmanın biletleri yarın ise genel satışa çıkacak.
5
Bilet fiyatları 54 ila 430 TL arasında değişiyor. Sezon başında Vardar yenilgisi sonrasına denk gelmesine rağmen Trabzon maçında 40 bine yakın taraftar tribünlerdeki yerini almıştı. Fenerbahçe bu sezon ligde oynadığı 6 iç saha karşılaşmasında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etmişti.
6
Teknik Direktör Aykut Kocaman, sezon başından beri yaptığı toplantılarında taraftarının göstereceği desteğinin önemine değiniyor. Kocaman, Sarı-Lacivertli taraftarlarla takım arasında bir sinerjinin yakalanması durumunda şampiyonluğun geleceğini düşünüyor. Futbolcuların da kendi aralarında yaptıkları toplantılarda taraftar desteğinin önemine vurgu yaptıkları öğrenildi.

Akşam
7

Futbolarena anasayfasından devam...