Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe karnesindeki ilginç rakamlar

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa'nın deneyimli teknik direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe karşısında çıktığı maçlarda zorluk yaşıyor.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, çıkışa geçmenin planlarını yaparken Kasımpaşa'nın kurt hocası Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'deki karnesi dikkat çekiyor.

Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe maçlarındaki performansı


Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ancak bu ekipte iyi bir süreç geçirmeyen Mustafa Denizli 2 sezon aranın ardından Kasımpaşa'nın başına geçmişti. Kasımpaşa'da başarılı bir grafik sergileyen Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe karnesi biraz zayıf.

Opta verilerine göre, Mustafa Denizli, Süper Lig'de teknik direktör olarak Fenerbahçe ile karşılaştığı son 10 maçın sekizini kaybetti. Denizli kalan 2 maçı ise kazandı. Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe deplasmanında elde ettiği son galibiyet, Aralık 1990'da Galatasaray'ın başındayken gelmiştiGalatasaray o dönem Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmişti.

Denizli'nin 1990'daki galibiyetinde Fenerbahçe'nin başında yine bir Hollandalı teknik direktör olan Guus Hiddink vardı. Denizli hem takımını zirve yarışında tutmak için hem de karnesini geliştirmek için Fenerbahçe'yi yıkmanın planlarını yapıyor.

Fenerbahçe ile ilgili haberlere Fenerbahçe Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri