Mustafa Denizli'den Fenerbahçe ve hakem sözleri

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Mustafa Denizli konuştu. 

FutbolArena - Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"MAĞLUP DA OLABİLİRDİK"

Golü yedikten sonra talihsiz bir gol yedik. Takımın üzerinde olumsuz etkisi olan faktörler. Neticede böyle baktığımız zaman alınmış 1 puan olarak görüyoruz. Bugün burada kaybedebilirdik de.

"KAZANILMIŞ 1 PUAN"

İki takım da iyi mücadele etti. Pozisyonlar üretildi. Yoğun bir maç trafiğine giriyoruz. Altarnetif olarak çok fazla şansa sahip değiliz. Nereden bakarsan bak, durumu ne olursa olsun Kadıköy'den Fenerbahçe gibi bir takımdan alınmış 1 puan esasında kayıptan 2 puandan önce gelen bir düşünceyi bizde çağrıştırır.

"HAKEMLERE GÜVENİMİZ TAM"

Penaltı pozisyonuyla ilgili olarak, "Hakemlerin her zaman hata yapabileceğini biliyoruz. Burada niyet önemli. Hakemin hatasıyla maç da kaybedebilirdik. Hatasıyla maç da kazanabilirdik. Bu oyunda hatalar olacaktık. Bu hatalar varsa düzeltmek için yeni sistem geldi. Hakemlerimizle bu ligi götüreceğiz. Hakemlerimize güvenim tamdır."

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri