Murat Aşık, FutbolArena'ya yorumladı: 'Aziz Yıldırım'ın açıklaması samimi değil'

Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Aşık, başkan Aziz Yıldırım'ın Mehmet Ali Aydınlar ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını değerlendirdi.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de bir dönem görev alan eski yöneticisi Murat Aşık, FutbolArena TV'ye yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'ın Mehmet Ali Aydınlar hakkındaki sözlerini samimi bulmadığını söyledi.

Murat Aşık'tan Mehmet Ali Aydınlar ve Aziz Yıldırım yorumu


FutbolArena TV'de Aydın Cingöz'ün Haber Aktif programına bağlanan Murat Aşık, şu ifadeleri kullandı:

"Başkan herhalde bu cevabı bu kadar sürede düşünebildi. Nasıl bir cevap veririm de taraftar ve kongre üyelerine şirin görünürüm diye herhalde böyle bir çıkış yolu buldu. Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ile anlaşmayı gönlüm istemedi derken samimi değil. Mehmet Ali Aydınlar önce Fenerbahçe'ye o vaat ettiği parayı vermeliydi, sonra kulübün istediği her yerine reklam verebilirdi. Sayın Ali Koç çok güzel söylüyor; futbol takımı hariç. Daha önce 'Şike yapan başkan olmayacağım" diyen Mehmet Ali Aydınlar'ın da önce Fenerbahçe camiasından özür dilemesi gerekiyordu."


Mehmet Ali Aydınlar, "Şike yapan başkan olmayacağım" dedi mi?


Mehmet Ali Aydınlar 2013 yılında, "Şike yapan başkan olmayacağım" şeklindeki açıklamayı kendisinin yapmadığını belirtmiş ve bu iddiayı Ali Koç'un ortaya attığını ifade ederek basına şu yalanlamayı yapmıştı:

"Kamuoyunun Dikkatine,

Sayın Ali Koç bugün yaptığı basın toplantısında şahsımın “Fenerbahçe Başkanı olduğum takdirde şike yapmayacağım" şeklinde bir açıklama yaptığım iddiasında bulunmuştur. Hiçbir kimseye, hiçbir ortamda böyle bir açıklama yapmış olmam söz konusu bile değildir. Fenerbahçe camiasının her ferdinin uyması gereken temel bir etik ilkeyi seçim vaadi olarak dile getirmem mümkün değildir.

Temelsiz bu iddiayı dile getiren Sayın Ali Koç'tan bu açıklamasını düzeltmesini ve özür dilemesini bekliyorum.

Saygılarımla"

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri