Min-Jae Kim Fenerbahçe'de! KAP açıklaması

Son dakika! Fenerbahçe, Güney Koreli stoper Min-Jae Kim'in İstanbul'a geleceğini duyurdu. 

FutbolArena - Fenerbahçe'den son dakika transfer açıklaması! Sarı lacivertliler, Çin kulübü Bejing Guoan'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Min-jae Kim transferini açıkladı ve oyuncunun Pazar günü İstanbul'a geleceğini duyurdu.

RESMİ AÇIKLAMA

Bilgilendirme | Kulübümüz, BJ Guoan Kulübü'nde forma giyen Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile transfer görüşmelerine başlamıştır.1996 doğumlu defans oyuncusu, görüşmeleri sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere 8 Ağustos Pazar günü (yarın) İstanbul'a gelecektir.


Min-jae Kim kimdir?


2019'dan bu yana Beijing Guoan forması giyen Min-jae Kim, 24 yaşında ve stoper mevkinde yer alıyor. 1.90 boyundaki Min-jae Kim geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 23 maçta forma giydi. Min-jae Kim'in transfermarkt piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterildi.

Ülke basınındaki haberlere göre, Tottenham'da görev yaptığı sürede Jose Mourinho'nun Kim Jae Min'i takımda görmek istediği fakat o dönem Beijing Guoan'ın satmak istemediği belirtildi. Bu sezon Porto'nun ilgilendiği Güney Koreli stoper için aynı zamanda 2020 yılında Juventus scout ekibinin de oyuncuyu takibe aldığı kaydedildi.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri