Michal Kadlec: "Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki gerilim."

Michal Kadlec, Trabzonspor - Sparta Prag maçı öncesi ülke basıına geniş bir röportaj verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe ve Sparta Prag'ın eski futbolcusu Kadlec, Çekya basınına Trabzonspor ile Sparta Prag arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL ÇOK SERT"

Türkiye'de farklı bir futbol kültürü var. Kurallar, futbol ve insanlar daha sert. Taraftarlar daha agresif. Türkiye'de ilk yılımda şampiyonluk yaşadım ve inanılmazdı. Her zaman hatırladığım güzel bir insandı.Taraftarlardan geri dönmem için mesajlar alıyorum. bana mesaj atıyor. Kulüpten ayrılsanız bile taraftarların bu ilgisi gerçekten çok güzel.

"EN ÇOK TARAFTAR FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DA"

Türkiye'de en çok Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın taraftarları var. Ondan sonra Trabzonspor geliyor. Trabzon şehri kuzeyde deniz kıyısında kalıyor. Trabzon insanları çok sıcak kanlı.

"FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR ARASINDAKİ GERİLİM"

Fenerbahçe'de futbol oynadığı dönemde Trabzonspor ile oynanan maç hakkında konuşan Kadlec, "Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında geçmişten gelen bir agresiflik var. Taraftarlarının tavırları da haliyle farklı. Şimdi Trabzonspor yeni stadında oynuyor. Bizim zamanımızda zırhlı otobüsle çıkmıştık oradan. Taraftarlar birbirinden nefret ediyordu çünkü.

TRABZONSPOR - SPARTA PRAG MAÇI

Son olarak Trabzonspor - Sparta Prag maçı hakkında konuşan Kadlec, "Sparta Prag için oyunun başında hayatta kalmak önemli. Eğer Trabzonspor öne geçerse taraftarlar daha fazla kenetleneceklerdir. Bu da Sparta Prag'ın aleyhine olur. Tam tersi yaşanır ve Sparta Prag sahada olgun kalabilirse işleri düzeltebilir. Kolay maç olmayacak." dedi.

Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri