Mete Kalkavan Fenerbahçe'de Hasan Ali'yi yakıyordu

Fenerbahçe - Antalyaspor maçının ilk yarısında hakem Mete Kalkavan verdiği yanlış kararın ardından çabuk döndü. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanan maçın 41. dakikasında son derece ilginç bir an yaşandı.


Mete Kalkavan'dan Fenerbahçe maçında yanlış futbolcuya sarı kart


Fenerbahçe - Antalyaspor maçının 41. dakikasında Alper Potuk ile Antalyasporlu futbolcu arasında yaşanan ikili mücadele sırasında hakem Mete Kalkavan, Alper Potuk'un yaptığı müdahalenin ardından Antalyaspor lehine faul kararı verdi.

Mete Kalkavan verdiği bu faul kararının ardından bir anda müdahaleyi yapan oyuncunun Hasan Ali olduğunu zannedince sarı kartı Hasan Ali'ye gösterdi. Hasan Ali daha sonra Mete Kalkavan'a "Hocam ben değilim. Faulü ben yapmadım." dedikten sonra Mete Kalkavan yardımcısından da aldığı uyarının ardından Hasan Ali'ye gösterdiği sarı kartı düzeltip, kartı Alper Potuk'a gösterdi.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINDAN METE KALKAVAN TEZAHÜRATI

Fenerbahçe taraftarları Antalyaspor maçında ilk yarının sonlarına doğru hakem Mete Kalkavan'ın özellikle yanlışlıkla Alper Potuk yerine Hasan Ali'ye sarı kart göstermesinin ardından ve bu bölümlerde verdiği kararlara tepki göstererek, "Oley oley! Beşiktaş'ın çocuğu Mete Kalkavan." diye bağırmaya başladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri