Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (2 Nisan 2018)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (2 Nisan Pazartesi FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

18’de 8 yapalım
 8’de 8 yapalım

Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım yemekte oyuncularla yakından ilgilendi. Yıldırım "İyi takımız. Kimse konuşmasa da şampiyonluğun en büyük adayıyız. Biz yönetim olarak sizlere güveniyoruz. Maddi-manevi yanınızdayız. 8’de 8 yapalım, şampiyon oluruz" dedi. Yıldırım, Slovakya Milli Takımı’nda yüzüne gelen topla bilincini kaybeden Skrtel ile de bir süre sohbet etti. Skrtel "Rahat olun ben iyiyim ve oynarım" dedi.

Sarı-lacivertli idareci İlhan Ekşioğlu da futbolculara moral desteği verdi. İlhan Ekşioğlu "Biz yönetim olarak sizlere güveniyoruz, inancımız da sonsuz. Önümüzde 8 final maçı var. Bu karşılaşmaları kazanırsak da şampiyon olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Fotomaç
2 Tekrarı yok bunun!
Tekrarı yok bunun!

Şampiyonluk için 8 maçı da kazanmaya yemin eden sarılacivertliler, zorlu deplasmanda galibiyetten başka bir ihtimali düşünmüyor. Puan kaybı, her şeyin sonu demek olabilir
Fenerbahçe bugün şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip kritik bir mücadeleye çıkacak. Rakip, kendisine son dönemde ters gelen Kayserispor... Üstelik maç deplasmanda! Galibiyet dışındaki her ihtimal, puan kaybına tahammülü olmayan sarı-lacivertli ekip için belki de hayallerinin sonu olacak... Fenerbahçe’de sakatlığı süren Vincent Janssen dışında eksik yok. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşma 3-3’lük beraberlikle sona ermişti.
3
SOLDADO VE AATIF SINIRDA

Soldado ve Aatıf, zorlu maç öncesi sarı kart ceza sınırında. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Kanarya, bu sezon Öztürk’ün yönettiği 4 lig maçı da kazanmıştı.

Fotomaç
4 Ben Arfa’da hiç umut yok
Ben Arfa’da hiç umut yok

Sarı-lacivertlilerin son 3 transfer döneminde renklerine katmak için uğraştığı Hatem Ben Arfa konusunda artık umudu kalmadı. Ben Arfa, PSG’den ayrılacağını açıklasa da menajeri net konuştu: "Oyuncum Çin’e ya da Türkiye’ye gitmeyecek. Nice’e de dönmeyecek"

Fotomaç
5 Ekici’nin forması garanti görünüyor, İsla dönebilir
Ekici’nin forması garanti görünüyor, İsla dönebilir

Aykut Kocaman’ın Kayserispor karşısında sahaya süreceği onbir merakla bekleniyor. Sarı-lacivertli hoca, Galatasaray derbisinde Aatıf’ı kesip Mehmet Ekici’yi orta alana monte etmiş, Fernandao’nun yerine ise Soldado ile maça başlamıştı. Kocaman forvette bugün Fernandao’ya dönebilir, Ekici’nin yeri ise garanti görünüyor. Savunmanın sağında Şener Özbayraklı’nın yerine bu kez İsla’nın oynaması da ihtimaller arasında.

Fotomaç
6 Elif Elmas’a kanca attılar
Elif Elmas’a kanca attılar


Kanarya’nın büyük uğraşlar sonucu renklerine bağladığı Elif Elmas’a Avrupa devlerinin ilgisi bitmiyor. Borussia Dortmund’un ardından Feyenoord da 18 yaşındaki genç yeteneğe kanca attı. F.Bahçe, Elif’i bonservisiyle göndermeyi düşünmüyor, gelişimi açısından kiralama formülüne ise sıcak bakıyor.

Fotomaç
7Fenerbahçe, Kayseri’de
 Fenerbahçe, Kayseri’de


Spor Toto Süper Lig’de yarın Kayserispor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Kayseri’ye geldi. Havaalanındaki taraftarlar futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 27’nci hafta kapanış karşılaşması için Fenerbahçe Kayseri’ye geldi. Sarı-lacivertli yönetim, teknik kadro ve futbolcular Erkilet Havaalanı’nda çiçeklerle karşılandı. Kafile güvenlik önlemleri altında otobüsle konaklayacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor ile Fenerbahçe yarın 20.00’de Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak.

Fotomaç
8 Fenerbahçe Kayseriye’ye hazır
Fenerbahçe Kayseriye’ye hazır

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında yarın Kayserispor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmana futbolcuların üç gruba ayrılarak pas ve pres çalışmasıyla başladığı belirtildi. Antrenmanın çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Fenerbahçe, akşam saatlerinde özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kayseri’ye gidecek.

Fotomaç
9 Kayseri 3 maçtır çelme takıyor
Kayseri 3 maçtır çelme takıyor

Fenerbahçe ile Kayserispor, ligde bugün 44. kez karşılaşacak. F.Bahçe bu maçlarda 27, Kayseri 6 galibiyet aldı, 10 maç berabere bitti. Sarı-lacivertlilerin 96 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle yanıt verdi. Kayseri, son üç maçta güçlü rakibine geçit vermedi; 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Kayserispor’un bugün Fenerbahçe karşısında en sıkıntılı mevkii kalesi. Lung cezalı, Muammer ise ameliyat oldu; kale bugün 20’lik Vedat Karakuş’un. Vedat’ın yedekliğini ise U21 takımının file bekçisi Nuh Naci Kırlangıç yapacak. Vedat bu sezon sadece bir kupa maçında kaleye geçmişti.

Fotomaç
10 Akınlar havadan
Akınlar havadan


Kayserispor’un savunmada hava topu zaafı yaşamasını fırsata çevirmeyi hedefleyen Kocaman, kanatlardan bol bol orta istedi
Aykut Kocaman, yaklaşık 15 gündür çalıştığı notların üzerinden dün son kez geçti. Sarı-lacivertli hoca, takımla yaptığı toplantıda, rakiplerinin duran toplarda çok güçlü olduğunu hatırlattı. Sağ kanattan etkili gelen Deniz Türüç’ün yeteneklerine, Umut Bulut’un yüksek toplardaki etkinliğine dikkat çeken Kocaman, geriye düşmemeleri gerektiğini, kesinlikle ilk golü atan taraf olmalarının lazım geldiğini altını çizdi. Fenerbahçe, bu sezon geriye düştüğü hiçbir maçı kazanamadı. ’ileri çık’ talimatı Kocama n, rakibin hava toplarında savunmada yaşadığı sıkıntıya da işaret ederek, kanat oyuncularından içeriye bol bol orta kesmelerini istedi; Martin Skrtel ve Roman Neustadter’e duran toplarda ileri çıkmaları talimatı verdi.

Fotomaç
11 Yıldırım’dan bir tesis daha
Yıldırım’dan bir tesis daha

Fenerbahçe’de Hedef 1 Milyon Üye’ kapsamında hayata geçirilen Fenerbahçe Evleri’ne bir yenisi daha eklendi. Kayseri Fenerbahçe Evi’nin temeli, başkan Aziz Yıldırım’ın da katıldığı bir törenle atıldı. Törende Kayseri Valisi ile Süleyman Kamçı ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yer aldı. Yıldırım, "Türkiye’de her yere Fenerbahçe Evleri yapacağız. Hayal gibiydi ama gerçekleştiriyoruz" dedi.

Fotomaç
12 Kayseri, Fener’e iyi gelmiyor
Kayseri, Fener’e iyi gelmiyor

Fenerbahçe ile Kayserispor, lig tarihinde yarın 44. kez karşılaşacak.
İki takım arasında geride kalan 43 maçta Fenerbahçe 27, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerin 96 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan müsabaka 3-3 bitti.
13

Fenerbahçe 3 maçtır kazanamıyor

Fenerbahçe, Kayserispor ile Süper Lig’de yaptığı son 3 maçı kazanamadı.

Taraflar arasında geçen sezon İstanbul’daki karşılaşma 3-3 bitti, Kayseri’de kazanan taraf 4-1’lik skorla ev sahibi ekip oldu. Bu sezonun ilk yarısında Kadıköy’deki müsabaka da 3-3 tamamlandı.

Öte yandan iki takım arasında ligdeki son 3 müsabakada taraftarlar toplam 17 gol izledi.
14

Kayseri’deki maçlar

Fenerbahçe ile Kayserispor, Kayseri’de yarın 22. kez karşılaşacak.

Kayseri’deki 21 lig maçında Fenerbahçe 10 galibiyet aldı, 7 maç berabere sonuçlandı, ev sahibi ekip sadece 4 kez taraftarlarına Fenerbahçe galibiyeti sevinci yaşattı.

Kayseri’de Fenerbahçe 32, Kayserispor ise 19 gol attı.

Geçen sezon Kayseri’deki müsabakayı Kayserispor 4-1 kazandı.
15

Tarihi sonuçlar

Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisini Kayserispor karşısında elde etti.

Sarı-lacivertli takım, 1994-1995 sezonunda, 20 Kasım 1994 tarihinde, cezası nedeniyle İzmir’de yaptığı maçta 8-1, 2004-2005’te, 20 Şubat 2005 tarihinde İstanbul’da yapılan maçta da 7-0 galip gelerek, 60. sezonunu yaşayan lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisine imza koydu.

Fotomaç
16 ’Van Persie’yi onlar mahvetti’
’Van Persie’yi onlar mahvetti’


Kanarya’dan Feyenoord’a transfer olan Robin van Persie yine sakatlandı. Hollandalı gazeteci Mossou yorumunda "Fenerbahçe, Van Persie’yi mahvetti. Onun boğulmasına izin verdi. Excelsior maçında forma giyemeyecek. F.Bahçe’de fiziksel olarak çok kötü dönemler geçirdi" ifadesini kullandı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...