Mesut Özil ve Fenerbahçe'den paylaşım! İstanbul'a geliş tarihi

Arsenal'dan ayrılmaya hazırlanan Mesut Özil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel uçağıyla İstanbul'a gelecek.

FutbolArena - Mesut Özil, Arsenal ile de anlaştı ve Fenerbahçe dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için İstanbul'a çağırdı. Özil, sarı lacivertli takımla 3,5 yıllık sözleşme imzalamak için yarın akşam ya da pazartesi İstanbul'a gelecek.

"GEL GÜNDÜZCE GECE OLALIM"

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yapılan "Gel gündüzle gece olalım" paylaşımı, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Tarkan'ın "Gül Döktüm Yollarına" şarkısının nakaratında şu sözler yer alıyor:

Gel gündüzle gece olalım
Gel gökyüzünde yıldız olalım
Seninle mutlu yarınlara koşalım
Gel beraber mesut olalım

MESUT ÖZİL'DEN PAYLAŞIM

Mesut Özil, Fenerbahçe'nin "Gel gündüzle gece olalım" paylaşımını alıntılayarak sarı lacivert kalp ve kum saati emojileri kullandı. Mesut Özil bir anlamda Fenerbahçe'ye transferini resmen açıklamış oldu.

GELİŞ GÜNÜ YARIN BELLİ OLACAK

32 yaşındaki futbolcu ile anlaşan ve oyuncunun, kulübü Arsenal ile fesih görüşmelerini bekleyen Fenerbahçe, oyuncunun kulübüyle bugün anlaşma sağlaması sonucu 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu İstanbul'a davet etti.

ÖZEL UÇAKLA GELECEK

Özil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel uçağıyla yarın akşam veya pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Uçuş planlamasının yarın tamamlanması bekleniyor.

Öte yandan görkemli bir imza töreni için hazırlık yapan sarı lacivertliler, hafta içi Mesut Özil'i 3.5 yıllık süreyle kadrosuna katacak. Mesut'un İstanbul'da Çamlıca'da aldığı villanın tadilatı tüm hızıyla sürerken, oyuncunun ailesiyle birlikte birkaç ay başka bir yerde kalacağı öğrenildi. (DHA)

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri