Mesut Özil: 'Hayalimi gerçekleştirdim'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil için imza töreni düzenlendi.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Arsenal'den kadrosuna kattığı Mesut Özil için imza töreni düzenlendi. Yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun takip ettiği imza töreni canlı olarak FutbolArena'da! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Mesut Özil'in açıklamaları haberimizde.

ALİ KOÇ: "MESUT'UN DA KATILIMIYLA BİRLİKTE NİCE ŞAMPİYONLUKLARIMIZ OLACAK"

"Mesut'un da aramıza katılmasıyla birlikte umarım nice güzel şampiyonluklarımız olacak. Kulübümüz için tarihi günlerden birini yaşıyoruz. 150'nin üzerinde basın kuruluşundan talep aldık. Transfer sürecinin başından bu yana vermiş olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum."

"WİNWİN KAMPANYASINDA ATEŞ BÜYÜMEYE BAŞLADI"

"Mesut sık sık Fenerbahçe'ye olan sevgisini dile getirdi. Biz bu hikayenin başlangıç tarihi olarak, Mesut'un düğününü alıyoruz. 7 Haziran 2019. O gün Acun Ilıcalı bir tweet attı ve 'İnşallah vatan hasretin sona erer Mesut' dedi. 20 Haziran 2019'da yaptığımız WinWin kampanyasında ateş büyümeye başladı. Meğer o tarihte ifade edilenler, bizim için yeni bir hikayenin başlangıcıymış. Bir yaz günü Acun ile konuşuyorduk. 'Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, seneye Haziran ayında Fenerbahçe'ye kazandıralım' dedi. Ben de 'kazandıralım ama nasıl olacak bu iş?' dedim. Hayal etmenin, arzu etmek gerçekleşmenin yarısıdır. Acun, 'Mesut sadece futbolcu değil, müthiş bir ticari potansiyeli var' dedi. Exxen diye bir platform kurmak ve bunu dünyaya tanıtmak istediğini söyledi. Bu platform için Mesut'un büyük katkıları olabileceğini düşündüğünü dile getirdi."

"MESUT İLE LONDRA'DA BİR DOSTUMUZUN EVİNDE KONUŞTUK"

"8 Aralık'ta basın toplantısı sırasında, 'Gerçekleşmesi zor ama gerçekleşirse çok güzel bir rüya olur' demiştim. Biz ardından Londra'ya gittik. Ben Wenger ile bir görüşme yaptım. Mesut'un sakatlığı var mı, sahada, soyunma odasında nasıl diye sordum. Sonra Erol Bulut hocamızı Wenger ile konuşturdum. Çok faydalı bir görüşme oldu. Ardından yine Londra'da bir dostumuzun evinde Mesut ile tanıştık. O görüşmede Mesut, Fenerbahçe'de oynama hayalinden bahsetti. Ve maddi konuları sorun etmeyeceğini söyledi. İş burada başka bir boyuta geldi. Detay görüşmeler başladı, pürüzler giderildi. İnanın bizden çok daha iyi teklifler vardı. Böyle bir dünya yıldızının bonservissiz olarak Fenerbahçe'ye gelmesi çok önemli. Acun Ilıcalı ile dostluğu ve kendisinin Exxen platformunu kurma projesi bir araya geldiğinde bu transfer gerçekleşti. Bu transferin gerçekleşmesinde Acun Ilıcalı'nın çok büyük emeği ve hizmeti olmuştur."

ALİ KOÇ: "MESUT ÖZİL KİM OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERECEKTİR"

"Mesut'un transferi için özel bir kampanya başlatmadık. 'Fener Ol' kampanyamızın adını 4 günlüğüne 'Mesut Ol' olarak değiştirdik. Bu çağrımıza yanıt veren taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yanılmıyorsam çeyrek milyona yaklaştı SMS. Mesut takımın bir parçası olarak sahada zaferlerimizin bir parçası olacaktır. Kendisi camiamızın ondan beklentilerini, çubuklu formamız için savaş oyuncuların taraftarlar tarafından nasıl sahiplenildiğini çok iyi biliyor. Tüm dünyaya Mesut Özil'in kim olduğunu gösterecektir."

EMRE BELÖZOĞLU: "MESUT ÖZİL HEPİMİZ İÇİN BİR RÜYAYDI"

"Mesut hepimiz için güzel bir rüyaydı. Bu transferde bizlerin de biraz payı olduysa ne mutlu bize. Transfer sürecinde Mesut'u daha yakından tanıma fırsatım oldu. Ülkesine ve memleketine bağlılığıyla tüm gençlere örnek olacak bir insan. Değerli eşi Amine Hanıma da teşekkür ediyorum. Onun da bu transfer sürecine katkıları oldu. Takımımız Mesut'la birlikte çok daha güçlendi."

MESUT ÖZİL: "BENİM İÇİN BİR HAYALDİ"

"Ne diyeceğimi bilmiyorum. Heyecanlıyım ve çok mutluyum. Fenerbahçe için bir rüya, benim için bir hayaldi. Yeteneklerimle Fenerbahçe'ye yardımcı olacağım Allah'ın izniyle. Ben her zaman Fenerbahçe'ye inandım. İki taraf için de muhteşem bir bağlantı olacak, çok mutluyum."

MESUT ÖZİL: "PELKAS'I ÇOK BEĞENİYORUM"

"Beni Fenerbahçeli yapan kendimim. Maçları izlerken birisi Galatasaraylı, birisi Beşiktaşlı oluyordu. Ben Fenerbahçeliydim. Hep öyleydim, öyle de kalacağım. Şu anda Pelkas'ı çok beğeniyorum. Aynı pozisyonda oynadığımız için. Çok yetenekli bir futbolcu. Şampiyonluk yaşayacağımıza tabii ki inanıyorum. Fenerbahçe, her zaman ligi kazanmak için oynuyor. İnşallah da bunu en kısa sürede başaracağız."

MESUT ÖZİL: "FENERBAHÇE BENİM HAYALİMDİ"

"Futbolda büyük kulüplerde her zaman baskı olmuştur. Fenerbahçe benim sevdiğim bir kulüp. Elimden geleni yapacağımı düşünüyorum. İnşallah her şey güzel olacak. Sabırsızlıkla takım arkadaşlarıma antrenmana çıkmayı bekliyorum. Duygusal olarak çok yoğun anlar yaşıyorum. Fenerbahçe her zaman benim hayalimdi."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri