Mesut Bakkal'dan Fenerbahçe itirafı: 'Söyleseler inanmazdım'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçının ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu BB Erzurumspor'u 3-0 mağlup etti. BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal maç sonu açıklamalarda bulundu.

MESUT BAKKAL: "MAÇTAN ÖNCE SÖYLESELER İNANMAZDIM"

Mesut Bakkal, "Bu kadar geniş kadrolu, kaliteli kadrolu Fenerbahçe'nin bizim karşımızda böylesine etkisiz kalacağını maçtan önce söyleseler, inanmazdım. 44. dakikaya kadar inanılmaz mücadele eden bir Erzurumspor vardı." dedi.

"KARALAR BAĞLAYACAK DEĞİLİZ"

"Fenerbahçe'ye yenildik diye karalar bağlayacak değiliz, şahsen ben hiç değilim. 22 tane maç, tam 66 puan var. Zaten bu iş süreç olarak uzun süreç. Gerekli olan yönetimin yaptığı çalışmalar ve bizimde onayladığımız transferlerin bir an önce yapılıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Biraz daha oyunu forse edecek, daha iyi pozisyon üretilseydik, bunu yapabilseydik oyun farklı olurdu. Yapılacak net, eksiklerimiz belli. Belirlediğimiz veya bize uygun alabileceğimiz oyuncular belli. En kısa sürede onları aramıza döndüreceğiz, yolumuza devam edeceğiz. Üzgünüm ilk devre skor bu olmamalıydı. Futbolcularım emeklerinin karşılığını almalıydı. Kadroyu biraz daha derinleştirip, yolumuza devam edeceğiz. Çünkü ben buraya gelirken sürecin böyle olacağını biliyordum. 4. maçımız. Ama hayatta pes eden biri değilim. Bu türlü inişli çıkışlı grafikleri bekleyen birisiyim. Onun için de en azından takımı tanıma, yapacağımız işin net doğruluğunu çalışmakla daha iyi anlıyorum. En kısa zamanda yönetim çalışmasıyla transferleri yapıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor."

ERZURUMSPOR BAŞKANI DÜZGÜN: "İLK DEFA 5 DAKİKA EKLENDİĞİNİ GÖRDÜM"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, Süper Lig'in 18'inci haftasında oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Erzurumspor Başkanı Düzgün, ligin ikinci yarısında taraftarlarına farklı bir takım izleteceklerini söylerken, "Ne söyleyeceğim bilmiyorum. Şanssızlığımızı kıramadık. Ülkemizin en iyi takımlarından birine karşı oynadık. İlk 45 dakikada Fenerbahçe'nin tek pozisyonu ve tek golü var. İlk defa bir maçın ilk yarısının sonuna 5 dakika eklendiğini gördüm. O golü yemeseydik sonucun daha değişik olacağını düşünüyorum. Orta sahada en iyi iki oyuncumuz sakatlandı. Henüz bilgi alamdık inşallah bir sıkıntı yoktur. İkinci yarı da malum. Hak edenin bir maç olmadı bence. Diğer maçlarımıza bakacağız. İkinci yarıya en az 6-7 transfer yaparak başlayacağız. Bu ligde kalacağız herkes emin olsun. Sezon başında yapılan yanlış işler ve yanlış kadro mühendisliğinin cezasını bizler, bu şehir çekiyor. Camiamız huzurlu olsun" şeklinde konuştu.

"ERUZURUM'UN ALGISIYLA OYNAMASINLAR"

Medyada Erzurum'un soğuk bir şehir olmasının sürekli gündeme gelmesini değerlendiren Düzgün, "Spor yorumcularına baktığımızda Erzurum soğuk yorumları yapıyor. 5-6 derecede futbol oynadık. Erzurum'un algısıyla oynamasınlar. Bu şehirde 1 milyon, bu bölgede 5 milyon kişi ülkenin ve şehrin bekçiliğini yapıyorken bu tarz şeylere gerek yok. Burada 90 dakikayı şikayet etmeye kimsenin hakkı yok. Erzurum güzel ve özel bir şehirdir. Selçuklu şehridir ve şehrimize sahip çıkalım" diye konuştu.

Son dakika BB Erzurumspor Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri