Flaş! Salih Uçan transfer için gitti

FutbolArena - Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Salih Uçan, transfer görüşmeleri için İstanbul’dan ayrıldı.

1
Fenerbahçe’de transferde hareketli günler yaşıyor.
2
Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ederken gözden çıkarılan Salih Uçan ile ilgili hareketli saatler yaşanıyor.
3
Sarı-Lacivertli ekipte Aykut Kocaman tarafından kadroda düşünülmeyen ve kiralık listesinde olan genç futbolcu Sion ile görüşmek üzere İsviçre’ye gitti.
4
FutbolArena’nın önceki günlerde ulaştığı bilgiye göre Slih Uçan İsviçre’de Sion ile görüşüyor. Fenerbahçe yönetiminin yeniden kiralık olarak göndermeyi planladığı Salih Uçan İsviçre kulübüyle anlaşma sağlanması halinde kiralık olarak gidecek.
5
Herhangi bir sakatlığı ya da cezası bulunmayan Fenerebahçe’nin orta saha oyuncusu Salih Uçan, tecrübeli çalıştırıcı Aykut Kocaman tarafından geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig’de oynanan Trabzonspor maçının kadrosuna alınmamıştı.
6
Dick Advocaat’ın ardından Aykut Kocaman’ın da gözüne girmeyi başaramayan 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon henüz bir resmi maça çıkamadı. Salih Uçan geçen sezon forma şansı bulduğu 24 maçta 1 gol ve 5 asist üretmişti.

Futbolarena anasayfasından devam...