Aziz Yıldırım'dan 4 futbolcuya gözdağı! "Sizler..."

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3-2’lik Teleset Mobilya Akhisar mağlubiyetinin ardından duruma el attı.  

1
Derbi yenilgisinden çok Akhisar’a kafayı takan başkan, seçime hazırlandığı şu günlerde futbol takımını boşladığı şeklindeki yorumların tam tersine ’Ben buradayım’ mesajı verdi.

2
Vatan Gazetesi’nin haberine göre; sezonun sona ermesine sayılı haftalar kala düğmeye basma ihtiyacı hisseden sarı-lacivertlilerin 1 numarası, tesislere çağırdığı 4 futbolcuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi.

3
Başkan Yıldırım, uzun toplantıda şampiyonluktan başka bir sonucu kabul etmeyeceğinin altını çizdi.

4
Yönetim kurulu olarak üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yaptıklarını belirtmeden geçmeyen Yıldırım, zaman zaman ses tonunun yükseldiği konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Şu an Türkiye’deki bütün kulüpler ödeme zorluğu yaşıyor.

5
Biz ise sizin için kaynaklar bulup görevimizi yapıyoruz, siz de üzerinize düşeni yapıp bu sezonu şampiyon bitireceksiniz. Yoksa sezon sonu işler değişir.

6
Nedir sıkıntınız? Benim ya da hocanızın bilmediği bir sorun mu var? Tam zamanı... Çıkın konuşun burada. Hiçbir şeyden çekinmenize gerek yok.

7
Problem neyse, kafanızı ne karıştırıyorsa çözelim. Benim sizden tek beklentim bu saatten sonra kalan maçları kazanıp görevinizi yapmanız.

8
Ligde herkes herkesi yeniyor, ayrıca rakiplerimiz de kendi arasında oynayacak. Daha bu iş bitmedi, siz de pes etmeyin."

Futbolarena anasayfasından devam...