Mehmet Ekici hazır duruma geliyor

Fenerbahçe'nin uzun süredir yararlanamadığı oyuncularından Mehmet Ekici milli takım arasında fizik kondisyon olarak tamamen hazır hale geldi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam ederken Mehmet Ekici ile ilgili teknik heyeti sevindiren bir gelişme yaşandı.

Sakatlığını atlatan ancak 90 dakikayı kaldıracak fiziksel yeterliliği henüz bulunmayan Mehmet Ekici'ye milli takım arası adeta ilaç oldu.


Mehmet Ekici'nin sakatlığında son gelişme


Milliyet'in haberine göre, Sarı-Lacivertli takımda sakatlığını tamamen atlatan ve formayı kapan Mehmet Ekici, milli takım arasını çok iyi değerlendirdi. Yavaş yavaş fiziksel durumunu düzelten Ekici, yüzde 100 seviyesine yaklaşıyor. Artık 90 dakikayı çıkarabilecek duruma gelmek isteyen tecrübeli orta saha, hem ekstra antrenmanlar hem de istekli görüntüsüyle takdir alıyor.

Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe performansı


Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Mehmet Ekici, son zamanlarda Aykut Kocaman'ın desteği ile yeniden formasına kavuştu. 2017-18 döneminde Fenerbahçe ile 8 resmi maça çıkabilen 28 yaşındaki futbolcu, bu süreçte 1 asist kaydetti. Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri