Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye sert eleştiri! "Önce top oynayın"

Mehmet Demirkol, Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor ile berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın 'suni' yorumuna sert eleştiriler getirdi.

FutbolArena - Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fenerbahçe'nin gidişatı ve Aykut Kocaman ile ilgili sert yorumlarda bulundu.


Mehmet Demirkol, Aykut Kocaman için neler dedi?


Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin sürekli bir puanhesabı yapmasının zarar verdiğini belirtti. Demirkol, Aykut Kocaman'a da göndermelerde bulundu.

"ÖNCE OYUN OYNA, SONRA PUAN HESAPLA"

Demirkol, "Fenerbahçe oyun oynamıyor ama sürekli puan hesabı yapıyor. Puan için oynanmaz, oyun için oynanır. Sonra puan gelir. Sürekli bir suni puan farkı konusu. Ya kardeşim iyi de kasada bir şey yok! Önce bir oyun oynayın sonra hesaba bakarsınız. Zaten Fenerbahçe'nin 40 puanı garanti. 20 puanda taksitle gelir. Önemli olan 15 puan alabilmek. Bunun da hesabı yapılmaz" diye konuştu.

"DİRK KUYT HER YERDE OYNARDI"

Dirk Kuyt ile Valbuena'yı kıyaslamanın yanlış olduğunun altını çizen Demirkol, "Kuyt ile Valbuena nasıl benzer oyuncular? Kuyt robot gibi bir adamdı. Nereye koyarsan oynuyordu. Valbuena öyle değil"diye konuştu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri