Medipol Başakşehir 1-2 Fenerbahçe maç özeti ve golleri (İZLE)

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Başakşehir - Fenerbahçe mücadelesi Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Medipol Başakşehir - Fenerbahçe mücadelesi Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Başakşehir - Fenerbahçe mücadelesinin geniş özeti haberimizde.


beIN Sports maç özeti: Başakşehir - Fenerbahçe geniş özet

Okan Buruk yönetimöindeki Medipol Başakşehir, Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleye hızlı başlayan Medipol Başakşehir, Crivelli'nin 42. dakikada attığı güzel golü ile 1-0 öne geçti ve ilk 45 dakika bu sonuç ile tamamlandı.

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA AÇILDI

İkinci yarıda skoru eşitlemek isteyen Fenerbahçe, karşılaşmanın 77. dakikasında Tolga Ciğerci'nin güzel pasını değerlendiren Vedat Muriqi ile skoru eşitledi.

Mücadelenin geri kalan süresinde iki ekip galibiyet golü için ataklarını sıklaştırırken, Fenerbahçe sol bek oyuncusu Nabil Dirar'in 93. dakikada attığı kafa golü ile mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı ilk 11'leri


Başakşehir: Mert, Caiçara, Vieira, Chedjou, Aziz Behich, Azubuike, Visca, Elia, Arda Turan, Mossoro, Crivelli

Fenerbahçe: Altay, Ozan Tufan, Zanka, Jailson, Dirar, Tolga Ciğerci, Emre Belözoğlu, Deniz Türüç, Garry Rodriguex, Max Kruse, Vedat Muriqi


beIN Sports Başakşehir - Fenerbahçe maç özeti

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri