Max Kruse transfer sürecini anlattı: "Comolli her şeyi yaptı"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, kulübün Youtube kanalında gerçekleşen söyleşide merak edilenleri yanıtladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse kulübün Youtube kanalında soru cevap şeklinde bir söyleyişi gerçekleştirdi.

İstanbul hakkında ne düşünüyorsun?

Evbet, İstanbul'a birkaç kez geldim. Birkaç yıl önceydi. İstanbul hakkında pek çok harika şey duydum. Çok güzel bir şehir. Çok fazla insan var. İnanılmaz taraftarlar var. Umarım hava da güzel olur.

"NURİ ŞAHİN BANA FENERBAHÇE'NİN TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK KULÜP OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Almanya'da Türk arkadaşlarım var. Nuri Şahin mesela. Bana Fenerbahçe hakkında harika şeyler söyledi. Türkiye'deki en büyük kulüp olduğunu söyledi. Burada olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve taraftarlardan tüm desteği göreceğim için heyecanlıyım.



Fenerbahçe'nin seninle ilgilendiğini ilk duyduğunda neler hissettin?

Burada Fenerbahçe gibi büyük ve muhteşem bir kulüpte olmak, burada oynayacak olmam benim için bir onurdur. Çok gurur duyuyorum. Benimle ilgilendiklerini duyduğumda hissettiğim o güzel duygu, gururdu. Kulüpten insanlarla konuşmaya başladığım andan itibaren bana karşı gerçekten çok ilgiliydiler. Benim için çok güzel bir duyguydu. Bu nedenle şu an sizinle burada arabadayım.

Almanya'da favori Türk oyuncun kim?

Evet, galiba favorim Nuri Şahin. Çünkü onunla çok yakınım. 1 yıl birlikte oynadık. Çok iyi bir arkadaşım.

Bir lakabın var mı?

Bilmiyorum. Bence Türkler benim için bir tane bulur. Şimdilik yok.

Fenerbahçe taraftarlarına mesajın var mı?

Merhaba büyük Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Umarım birçok maç kazanıp daha iyi oluruz ve Süper Lig'de bu sene şampiyon oluruz.

Türk çayını beğendin mi?

Seviyorum.

Transfer süreci nasıl gelişti?

İlk iletişimim Comolli ile oldu. Comolli benim ajansımla iletişime geçti. Sonra benimle de iletişime geçti. İlk buluşmamız bizim Hamburg'daki ofiste oldu. Bana kulüple ve Türkiye Ligi ile ilgili çok şey açıkladı. Kuküple ilgili ve Türkiye ile ilgili daha çok şey öğrenmek istedim. Comolli beni Fenerbahçe'ye getirmek için her şeyi denedi. Şimdi burada olmaktan çok mutluyum. Türk insanı ve futbolu hakkında çok şey öğreneceğim. Burada futbol Almanya'dakinden biraz farklı. Bütün süreç böyleydi. Ekip, Türk onunla görüştü ve ben imza attım. Bu da beni buraya getiren şey. Fenerbahçe ile ilgili çok şey duydum. Türkiye'nin en büyüğü.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri