Max Kruse ayak tenisi oynarken mi sakatlandı?

Fenerbahçeli Max Kruse'nin ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ayak tenisi oynarken sakatlandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz haftalarda ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ayak tenisi oynarken canlı yayın yapan Kruse'nin bu maçta sakatlandığı öne sürüldü. Formasından uzak kalan Max Kruse için ortaya atılan bu iddianın gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Max Kruse, Acun Ilıcalı ile ayak tenisi oynarken sakatlandı iddiası


Fenerbahçe'de Max Kruse'nin dönüşü beklenirken, basında çıkan haberler sarı lacivertli taraftarların kafasını karıştırdı. İddialara göre Max Kruse idmanda değil, Acun Ilıcalı ile oynadığı ayak tenisi maçında sakatlandı. Ancak Alman yıldız için ortaya atılan bu iddialarda gerçeklik payı bulunmadığı ifade edildi.

En son 4 Ekim'de Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 1-0 yenildiği maçta oynayan Max Kruse, aradan geçen sürede sarı lacivertli formadan uzak kaldı. Kruse sezon başından bu yana şans bulduğu 7 Süper Lig maçında 4 asist yaptı. Kasık sorunu olduğu belirtilen Max Kruse'nin yakında sahalara dönmesi bekleniyor.

Max Kruse sakatlığında son durum


Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performans ve yaptığı asistlerle alkış toplayan Max Kruse, kasığından iki kez sorun yaşamış ve sahalardan uzak kalmıştı. Fenerbahçe taraftarlarının dönüşünü merakla beklediği Alman futbolcu, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. Max Kruse yakında sahalara geri döneceğini söyledi.

MAX KRUSE: "YAKINDA DÖNECEĞİM"

Son durumunu bildiren Max Kruse, "Yeniden sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. Takım arkadaşlarıma milli takımda başarılar diliyorum. Yakında döneceğim." diye konuştu. Alman futbolcunun önümüzdeki günlerde hazır hale gelmesi bekleniyor.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri