Marsilya'dan Luiz Gustavo sözleri: "Onu çok özlüyoruz!"

Marsilya Teknik Direktörü Villas Boas, Fenerbahçe'ye transfer olan Luiz Gustavo'yu çok özlediklerini söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği Luiz Gustavo, Fransız kulübü tarafından hala aranıyor.

Marsilya Teknik Direktörü Villas Boas, Luiz Gustavo'yu çok özlediklerini ve onun yokluğunu takımda ciddi anlamda hissettiklerini söyledi. Fenerbahçe'nin, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği maçta başarılı bir performans sergileyen Luiz Gustavo, performans bakımından istatistiklerde de zirvede yer aldı.

"ONU ÇOK ÖZLÜYORUZ"

Marsilya Teknik Direktörü Villas Boas, Luiz Gustavo hakkında Fransız basınına yaptığı açıklamada; "Luiz Gustavo'yu çok özlüyoruz. Sistemi onun etrafında inşa etmiştik. Marsilya için çok önemli bir oyuncuydu. Sadece savunma anlamında değil. Arkadaşlarına yön verme ve takımın gücü açısından da büyük bir role sahipti. Onu çok arıyor ve çok özlüyoruz." ifadelerini kullandı.

LUIZ GUSTAVO: "ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM"

"Kendimi mutlu ve motive etmek istiyorum. Benim için yeni bir başlangıç, yeni bir dönem olacak. Çok büyük bir camia olan Fenerbahçe'ye hak ettiği şampiyonluğu kazanması için yardımcı olmak istiyorum. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok. Sosyal medyada benim ağzımdan yazılanlar doğru değil. Taraftarların benim hakkımda yazdıklarını takip etme imkanım olmadı. Ancak Fenerbahçe taraftarlarının uzun süredir beni beklediğini duymuştum. Hem başkanımız, hem yönetim kurulumuzun uzun uğraşları sonucu bu transfer gerçekleşti ve en iyi şekilde karşılık vermek istiyorum."

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri