Mame Thiam: 'Benim için oynamak önemli'

Fenerbahçe'de yeni transfer Mame Thiam, kamp çalışmalarının devam ettiği Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları devam ederken Mame Thiam basının karşısına geçti. Sarı lacivertlilerde yeni transfer Thiam, gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı.

"SOW BENİM İÇİN DUA ETTİĞİNİ SÖYLEDİ"

"Fenerbahçe'ye gelmeden önce Sow ile konuştum, benim için dua ettiğini söyledi. Ben de onlar gibi iyi işler çıkarmak ve Fenerbahçe'ye katkıda bulunmak istiyorum. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Burada olduğum sürece her zaman en iyisini sergilemek istiyorum. Takıma yardımcı olmayı hedefliyorum. Takımımım için en iyisini ortaya koymak en büyük hedefim olacaktır."

"BEN HER BÖLGEDE OYNAMAYA HAZIRIM"

"Ben çok fazla pozisyonda oynadım. Sol açık, ikinci forvet, sağ açık ve en uçta oynadım. Hocamın beni nerede oynatmak istediği önemli. Ben her yerde göreve hazırım. Hocamızla henüz bu konuda konuşmadık. Zaten kendisi de benim oynayacağım bölgeleri iyi biliyor. Şu anda neyi daha iyi yapabileceğimizi görmeye çalışıyoruz. Ben her yerde oynamaya hazırım. Hocanın kararı önemli. Benim için nerede oynayacağım önemli değil."

"BEN DİNİME BAĞLI BİR İNSANIM"

"Ben dinime bağlı bir insanım. Maçtan önce dua ederim. Ben kendi geleceğime bakıyorum. Oynadığım her maçta en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz."

"AVRUPA'DA RONALDO'YU TAKİP EDİYORUM"

"Avrupa'da Ronaldo'yu takip ediyorum. Onun oynadığı bölgelerdeki hareketleri ve kalitesi beni heyecanlandırıyor."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri