Mahkeme süreci! Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Medipol Başakşehir'in de dahil olduğu kulüpler arasında hukuki süreç başladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta geride kalırken saha içindeki mücadelenin yanı sıra kulüpler arasında mahkemeye taşınan saha dışında da rekabet yaşanıyor. Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin yankıları sürerken, maç sonu yapılan açıklamaların ardından kulüpler birbirleri hakkında hukuki süreç başlattı.

NELER OLDU?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, Fenerbahçe derbi sonrasında hakem kararlarına yönelik serzenişini beyan ederken, "Konyaspor maçında penaltı pozisyonuyla ilgili VAR kayıtları elimizde" açıklaması üzerine Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "TFF dışında VAR kayıtları kimsenin elinde olamaz. Bu hukuk dışı." dedi ve Medipol Başakşehir derbinin ardından TFF ve Cumhuriyet Başsavcılığına hukuki başvuruda bulundu.



FENERBAHÇE - GALATASARAY MAHKEME SÜRECİ

Öte yandan yine Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'un, "Fatih Terim burada güzel anılarımız var dedi ama FETÖ iftiralarından dolayı başkanımız ve yöneticimizin hapiste olduğu dönemde aldıkları bir şampiyonluk var. Bir daha böyle bir şey olmayacak." açıklaması üzerine Galatasaray kulübü, Semih Özsoy'a verdiği yanıtta "Kulübümüzün adını terör örgütüyle anmak bir suçtur. Bunu söyleyenler geçmişine baksın." diyerek Fenerbahçe'yi mahkemeye verdi. Galatasaray Yönetimi, olağan genel kurulda alınan idari ibrasızlığın iptali için 26. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak iptal davası açtı.

Galatasaray'ın hukuki süreç başlatılacak açıklaması üzerine Fenerbahçe'den de karşı dava beklenirken, sarı lacivertliler resmi internet sitesinden önceki gün, ezeli rakiplerinin bu süreci mahkemeye taşıyacağız açıklaması üzerine "Büyük bir memnuniyetle" yanıtını verdi.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri