Aziz Yıldırım verdiği sözleri tutabildi mi?

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig’in 2015-16 sezonunda hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe’de taraftarların hedefi Aziz Yıldırım oldu.

1 ŞAMPİYONLUK SÖZÜ
ŞAMPİYONLUK SÖZÜ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu toplantısında eleştirilere cevap verirken gelecek sezon için şampiyonluk sözü verdi.
2
Aziz Yıldırım açıklamasında "Gelecek yıl mayıs ayında buraya şampiyon Fenerbahçe olarak geleceğiz. Buna söz veriyorum." ifadelerini kullandı.
3 3 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMİŞTİ
3 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMİŞTİ
2009 yılında camiaya benzer bir söz veren Aziz Yıldırım, kongrede yeniden seçilmesi halinde Fenerbahçe’nin 3 yıl üst üste şampiyon olacağı sözünü vermişti.
4
Ancak Aziz Yıldırım, başkanlık seçiminden zaferle çıkmasının ardından bu sözünü yerine getiremedi.
5
2010’da Bursaspor peri masalına imza atarken, 2011’de şampiyon Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertli kulübün bu şampiyonluğu daha sonra 3 Temmuz soruşturmasıyla karşı karşıya kaldı. 2012’de ipi göğüsleyen Galatasaray olurken, sarı kırmızılı takımın şampiyonluk kupasını Fenerbahçe’nin sahasında kaldırması gündem yarattı.
6 2015’TE ŞAMPİYONLAR LİGİ SÖZÜ
2015’TE ŞAMPİYONLAR LİGİ SÖZÜ
Habertürk Gazetesi’nin iddiasına göre 2015’teki kongre öncesi yöneticilerine konuşma yapan Aziz Yıldırım, yine bir söz vermesine rağmen yerine getirmeyi başaramadı.
7
Yıldırım 2015’teki konuşmasında "Bunu her yerde söyleyin Aziz Yıldırım’ın sözüdür. Göreceksiniz borçsuz Fenerbahçe bırakacağım. 3 yıllık sürede her yıl Şampiyonlar Ligi’nde olacağız. Daha önce bu hedefi koydum ama 3 Temmuz engelledi." diye konuşmuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...