Leicester'dan Cardiff'e Slimani jesti! Geri çağıracaklar

Leicester City, Fenerbahçe'de eleştirilen Islam Slimani'yi geri çağırarak Sala'yı kaybeden Cardiff City'e göndermeyi planlıyor.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin sezon başında Leicester City'den kiraladığı Islam Slimani ortaya koyduğu performans ile hayal kırıklığı yarattı. Yaşanan gelişmelerin ardından Leicester City ve yeni transferi Emiliano Sala'yı uçak kazasında kaybeden Cardiff City için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Slimani Cardiff City'e transfer olacak mı?


İngiliz basınında yer bulan habere göre Leicester City Fenerbahçe'de eleştirilere konu olan ve zaman zaman ıslıklanan Islam Slimani'yi geri çağıracak. Cezayirli golcüsü için sürpriz bir karar alan İngiliz ekibi, Nantes'tan transfer ettiği Sala'yı uçak kazasında kaybeden Cardiff City'e jest yapmak istiyor.

Leicester City, Fenerbahçe'den geri çağıracağı Slimani'yi Cardiff City'e göndermeyi planlıyor. Ara transfer döneminin bitmesine günler kala forvet sıkıntısına giren Cardiff City, iddiaya göre Slimani jesti ile bu sorunu çözecek.

Fenerbahçe'de bu sezon beklenen performası sergileyemeyen Slimani, ligin ikinci yarısı öncesinde iddialı konuşmuştu. Kamptan sonra "Gerçek Slimani'yi göreceksiniz" diyen golcü futbolcu beklenen patlamayı yapamadı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri