Lausanne 2-1 Fenerbahçe maç özeti ve golleri (İZLE)

Lausanne - Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Lausanna - Fenerbahçe maç özetini izle. Lausanne - Fenerbahçe maçı golleri izle. Fenerbahçe hazırlık müsabakası kapsamında Lausanne takımı ile karşı karşıya geldi. İşte mücadelenin özeti ve golleri.

FutbolArena - Fenerbahçe futbol takımı İsveç'de düzenlediği kamp sırasında Lausanne takımı ile bugün saat 20:00'da hazırlık müsabakası kapsamında karşı karşıya geldi. Lausanne - Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe'nin hazırlık maçı kaç kaç bitti? Lausanne - Fenerbahçe mücadelesi İsviçre ekibinin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı ve Fenerbahçe, Cocu yönetiminde ikinci hazırlık maçında da istediği skoru alamadı. Lausanne - Fenerbahçe maç özeti ve golleri haberimizde.


Lausanne - Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? (Lausanne Fenerbahçe maçı golleri)


Fenerbahçe Hollandali teknik direktörü Cocu yönetimindeki ikinici hazırlık maçına çıktı. Sarı lacivertli takım Lausanne takımı ile özel hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe mücadeleye şu ilk 11 ile başladı;

Kameni, Isla, Skrtel, Neustadter, Serhat, Josef, Mehmet Ekici, Elif Elmas, Samed Karakoç, Aatif, Alper.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferleri Berke Özer ve Barış Alıcı da kadroda yer aldı.

İLK YARISI GOLSÜZ TAMAMLANDI

Mücadele boyunca oyuncularının son durumunu görmek isteyen Hollandalı teknik direktör birçok oyuncu değişiklikleri gerçekleştirdi.

İlk yarısı Fenerbahçe'nin kontrolü altında geçerken sarı lacivertli takım ataklarında beklenen golü bulamadı ve Lausanne - Fenerbahçe maçı ilk yarı sonucu 0-0 sonuçlandı.

İKİNCİ YARIYA BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER İLE BAŞLADI

Fenerbahçe'de mücadelenin ikinci yarısına Alper, Serhat, Kameni, Aatif, Elif, Roman, Mehmet Ekici, Samed, Isla, Souza, Skrtel'in yerine; Valbuena, Giuliano, Ozan, Yiğithan, Erten, Barış, Salih, Mehmet Topal, Ahmethan, Hasan Ali ve Şener oyuna dahil oldu.

İKİ DAKİKADA İKİ GOL

Mücadelenin iknici yarısı da büyük çekişmeye sahne olurken Lausanne takımı 75. dakikada Kololi'nin attığı gol ile Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti.

Attığı gol sonrasında ataklarını sıklaştıran Lousanne attığı golden 1 dakika sonra yeniden Fenerbahçe kalesini yokladı ve Kololi ile durumu 2-0'a geldi.

Fenerbahçe yediği iki şok golün ardından rekip kalede baskı kurdu. Ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe 83. dakikada savunma oyuncusu Yiğithan Güveli'nin attığı gol ile farkı 1'e indirdi.

Mücadelenin geri kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma İsviçre ekibi Lausanne'nin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

LAUSANNA FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri