Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (25 Nisan 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Fenerbahçe Haberleri - Bugünün Fenerbahçe Haberleri (25 Nisan Salı FB haberleri)Bugünün Fenerbahçe Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Sabah TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz.

1 Fenerbahçe’nin sponsorundan kötü haber!
Fenerbahçe’nin sponsorundan kötü haber!
Fenerbahçe’nin erkek ve kadın basketbol takımının sponsorlarından olan Borajet, uçuşlarına bir süre ara verme kararı aldı. Borajet’in Fenerbahçe ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması bulunuyordu.

Borajet ile Fenerbahçe arasında sezon başında 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalanmıştı. Havayolu şirketi yaptığı açıklamayla uçuşlarına ara verdiğini duyurdu.

Borajet’in internet sitesinde ne mayıs ne de haziran ayında seferi görünmüyor. Yalçın Ayaslı’ya ait Borajet Havayolları aralık ayında el değiştirmişti. Borajet’i SBK Holding 260 milyon dolara satın aldı.
2
Havayollarından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yurtiçinde ve dışında 80 farklı noktaya hizmet veren Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet Havayolları SBK Holding bünyesine devredilmesinin ardından dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak İstanbul 3. Havalimanı’na çok daha güçlü olarak hizmet verme hazırlığını sürdürmektedir. Borajet Havayolları yeniden yapılanma çalışmaları neticesinde filosunda aktif olarak bulunan 10 adet uçağın 6’sının teknik arıza ve parça eksikliğinden dolayı uzun süredir yerde kalması sebebiyle oluşan teknik sorunların giderilerek uçulabilir duruma gelmesi uzun süre alacağından dolayı, müşteri mağduriyeti ve ticari itibar göz önüne alınarak filonun yenilenip yeni uçuş rotalarının ve planlamaların yapılması için uçuşlarına geçici bir süre ara vermiştir"

Fanatik
3 Fenerbahçe’den UEFA açıklaması!
Fenerbahçe’den UEFA açıklaması!
Fenerbahçe, UEFA ile yapılan anlaşmanın [Yapılandırma Anlaşması] 2019-2020 sezonu dahil olmak üzere devam edeceğini açıkladı.

Fenerbahçe’nin KAP’a yaptığı açıklama şu şekilde;

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan bugün tarihli email ile gelen talep üzerine yapılan açıklamadır.
21.04.2017 tarihinde UEFA internet sitesinde yayınlanan açıklamada, halen devam etmekte olan, aralarında Kulübümüzün de bulunduğu 14 Kulübün Yapılandırma Anlaşması ("Settlement Agreement") ile ilgili güncelleme yapılmıştır.
4
Söz konusu açıklamada Finansal Kontrol Kurulu, İnceleme Dairesi Kulübümüzün 2016/17 sezonu için belirlenen hedeflere uyduğunu teyit etmiştir. Ayrıca, Anlaşma Uygulamasının, orijinalde öngörüldüğü gibi 2019/20 sezonu dahil olmak üzere devam edeceği belirtilmiştir.
UEFA Sitesinden yapılan açıklamanın İngilizce orjinalinin ilgili bölümleri aşağıdaki gibidir.
The UEFA Club Financial Control Body (CFCB) Investigatory Chamber, headed by chief investigator Yves Leterme, has provided updates on the monitoring of the settlement agreements signed with 14 clubs.
The CFCB Investigatory Chamber further confirmed that ……………., ………….. and Fenerbahçe SK (Turkey) have complied with the targets set for season 2016/17. The settlement regime will continue to apply for season ……………………….………..; and up to and including season 2019/20 for Fenerbahçe SK, as originally foreseen.

Yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Fanatik
5 Kupayı da alırız ikinci de oluruz
Kupayı da alırız ikinci de oluruz
Fenerbahçeli futbolcular dönüş yolculuğunda otobüste zaferin tadını doyasıya yaşarken, gelecek için de umutlandılar.

Takımın ikinci kaptanı Mehmet Topal, iyi bir takım olduklarını, belirtirken, "Bundan sonra da aynı şekilde devam edersek Türkiye Kupası’nı da alırız, ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi’ne de gideriz" ifadelerini kullandı.

BAŞAKŞEHİR’E ŞÜPHELİ

Maçın son anlarında Yasin’le girdiği bir ikili mücadelede kolu çıkan ve o halde maçı tamamlayan Mehmet Topal’ın yarın Başakşehir’le oynanacak kupa mücadelesinde oynayıp oynamayacağı belirsiz.

Fotomaç
6 ’’Maçı koparacaktı!’’
’’Maçı koparacaktı!’’
Alper, rakibe servis yapan Şener’e espriyle yüklendi. "Şener başlarda maçı koparmak istedi ama kaleyi şaşırdı. Allahtan Volkan abi var"

İlk yarıda Şener’in pas vermeye çalışırken kaptırdığı top, az daha golle sonuçlanıyordu. Volkan Demirel, önce Yasin’in, sonra Sneijder’in vuruşunda golü önledi. Fenerbahçe takım otobüsünde Şener’in bu hatası Alper Potuk tarafından espriyle gündeme getirildi. "Şener başlarda maçı koparmak istedi ama kaleyi şaşırdı. Allah’tan Volkan abi var" dedi, kahkaha tufanı koptu. Şener, "O ana kadar Volkan abiye top gelmemişti. Onu oyuna sokmak istedim" diye kontra yaptı.

Fotomaç
7 ’’Çünkü ben buradayım!’’
’’Çünkü ben buradayım!’’
Derbide maç 0-0’ken yüzde yüz golü kaçıran Rodrigues "Neden!" diye bağırdı. Yanıtı Volkan Demirel verdi: Çünkü ben buradayım.

Fenerbahçe’nin zaferiyle sonuçlanan derbide Galatasaraylı Garry Rodrigues’le sarı-lacivertlilerin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel arasında çok ilginç bir diyalog yaşandı. 71’de maç 0-0’ken, Rodrigues karşı karşıya pozisyonda golü kaçırdı. Çıldıran Rodrigues, öfkeyle "Neden!" diye bağırırken, yanıtı yaptığı kurtarışla topun ağlara gitmesini engelleyen Volkan verdi. Fenerbahçe kaptanı, iki kez "Çünkü ben buradayım" dedi. İki futbolcu ardından centilmence birbirlerinin yerden kalkmasına yardım etti.

Fotomaç
8 ’’Statü atladım’’
’’Statü atladım’’
TT Arena’daki derbide 90+1’de 3 puanı getiren golü kaydeden Brezilyalı yıldızın keyfi yerinde. Josef "Sadece gerçek Fenerli olmadım, kendimi adeta statü atlamış gibi hissediyorum" dedi.

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisinde alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibe TT Arena deplasmanında 3 puanı getiren golü kaydeden Josef de Souza ise keyiften dört köşe. Kariyerinin en anlamlı golünü attığını belirten Brezilyalı yıldız "Sahamızdaki maçta da gole çok yaklaşmıştım ancak olmamıştı. Bu sefer atmayı aşardım. Şahane bir şey bu. Galatasaray’a gol atmak sadece gerçek Fenerbahçeli olmak anlamına gelmiyor. İnsan kendini statü atlamış gibi hissediyor" diye konuştu.
9
’BU TARİFİ İMKANSIZ BİR DUYGU’

Josef de Souza sözlerini şöyle tamamladı: "Maçtan sonra takım arkadaşlarım bana başka türlü bakıyordu. Çünkü Galatasaray’a gol atmıştım. Bu duyguyu tarih edemem. Kendimi çok ayrılacalıklı hissediyorum. Bu sezon taraftarımızı üzdük ama önemli derbi galibiyetleri aldık. Galatasaray’ı 2, Beşiktaş’ı ve Trabzon’u yendik. Onlarla yine oynayacağız ve yine yenmek için sahada olacağız"

JOSEF ATARSA GALİBİYET KESİN

Fenerbahçe’de Josef de Souza atarsa takım zafere uzanmakta güçlük çekmiyor. Brezilyalı yıldız; sarı-lacivertli formayla 9 resmi karşılaşmada fileleri sarstı. Kanarya, Josef’in gol attığı 9 maçın 8’inden galibiyetle ayrılırken sadece 1’inde beraberlik gördü. Kısaca Josef atarsa Fenerbahçe zafere kanat çırpıyor.

Fotomaç
10 Yıldırım: Kupada da böyle
Yıldırım: Kupada da böyle
Aziz Yıldırım, derbi zaferi sonrası idari menajer Hasan Çetinkaya’yı telefonla arayarak tüm futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. Sarı-lacivertli başkanın Çetinkaya’ya, "Takıma söyle aynı performansı kupa maçında da bekliyorum" dediği iletildi.

Fotomaç
11 Alex’den Galatasaray’a gol atan Josef de Souza’ya
Alex’den Galatasaray’a gol atan Josef de Souza’ya
Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza’dan Josef de Souza’ya tebrik geldi. Alex sosyal medya hesabından olarak paylaşım yaparak De Souza’nın golünü 2001 yılında Galatasaray’a attığı gole benzetti ve "Dejavu" notunu düştü.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesi 1-0 sarı-lacivertli takımın üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex de Souza gol atan vatandaşı Josef de Souza’yı yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Alex yaptığı paylaşımda Josef de Souza’nın golünü Galatasaray’a 2001 yılında attığı golü hatırladığını anımsatarak "Dejavu" yazdı.

Fanatik
12 Ziraat Türkiye Kupası hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının hakemleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 26 Nisan Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay’ın yardımcı hakem olarak görev yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Yarı finalin diğer maçında 27 Nisan Perşembe günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa - Atiker Konyaspor müsabakasında ise Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Osman Gökhan Bilir’in üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Özgüç Türkalp yapacak.

Fanatik
13 Fenerbahçe, Başakşehir hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Başakşehir hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk müsabakasında, Medipol Başakşehir ile oynanacağı maçın hazırlıklarına bugün öğle sonrası yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk müsabakasında, Medipol Başakşehir ile 26 Nisan Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle sonrası yaptığı antrenmanla başladı.
14
Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 14.00’te başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Galatasaray maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, pas organizasyonlarının ardından dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla noktaladı.

Fenerbahçe, bugün yapacağı çalışmalarla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Fanatik
15 Fenerbahçe-Rizespor maçı bilet fiyatları
Fenerbahçe-Rizespor maçı bilet fiyatları
Galatasaray deplasmanında 1-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Fenerbahçe’de Rizespor maçının biletleri yarın satışa çıkıyor. En ucuz bilet 50 TL, en pahalı bilet ise 300 TL olarak satışa sunulacak.

Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray karşısında galibiyete uzanarak 3 maçlık seri yakalayan Fenerbahçe, hafta sonunda oynanacak olan Rizespor maçının biletlerini satışa çıkarıyor. 30 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmanın ilk biletleri yarın Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyeleri için satışa çıkacak. Çarşamba günü yapılacak olan satışta Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri biletlerini alabilecek. Rizespor karşılaşması biletlerinin genel satışı ise perşembe günü yapılacak.

16
Fenerbahçe-Rizespor maçının bilet fiyatları şu şekilde:

Misafir Tribün: 65 TL
Okul Açık: 50 TL
Migros Tribünü: 50 TL
Borajet Tribünü-Maraton Üst H-I Blok: 100 TL
Fenerium Alt A-B-H-I Blok: 190 TL
Fenerium Alt C-G Blok: 220 TL
Fenerium Alt D-F Blok: 240 TL
Fenerium Alt E Blok: 250 TL
1907 Tribünü A-B-C-D-E-K-L-M-N Blok: 300 TL

Fanatik
17Schmidt için köşe kapmaca
 Schmidt için köşe kapmaca

Fenerbahçe’de önümüzdeki sezon takımı kimin çalıştıracağı belirsizliğini koruyor.

Kısa süre önce Atiker Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman’ın bu görevi devralacağı kesin gibiydi ancak geçen hafta Sport 1 kanalı moderatörü Jochen Stutzky, Leverkusen’den ayrılan Roger Schmidt’in Fenerbahçe ile görüştüğünü açıklaması gündemi değiştirdi. Hollanda Milli Takımı’nın da 50 yaşındaki hocayla ilgilendiği biliniyor. Ancak Portakalların Henk ten Cate veya Dick Advocaat’ı da düşündüğü öğrenildi. Kısaca tam bir köşe kapmaca oynanıyor.

Fotomaç
18 Korkunç bir disiplin var
Korkunç bir disiplin var
Advocaat, büyük maçları kazanmalarının rastlantı olmadığını söyledi. "Feyenoord, ManU, Beşiktaş ve G.Saray... Hepsini de oyuncularım benim dediklerimi yaptıkları için kazandık. Futbolumuz belki insanların hoşuna gitmedi ama korkunç bir disiplin vardı o maçlarda"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, derbi zaferi sonrası Galatasaray’ın kendilerinden daha iyi oynadığını itiraf etmişti. Hollandalı teknik direktör, maç sonrası kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede ise, "Sınırlı kadroya rağmen Fenerbahçe’de istediklerimi kısmen de olsa hayata geçirebildiğim için mutluyum" ifadelerini kullandı. İşte Advocaat’ın yardımcılarıyla paylaştığı düşünceleri:
19
’HER MAÇI KAZANIRIZ’

"Biz oyun disiplinine sadık kaldığımız sürece her maçı kazanabiliriz. Feyenoord, Manchester United, Beşiktaş ve Galatasaray maçları... Sahadaki oyun belki insanların hoşuna gitmedi ama korkunç bir disiplin vardı o maçlarda. Hepsini de oyuncularımız dediklerimizi yaptığı için kazandık. Görüyorsunuz, disiplin olunca kazanıyoruz."

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...