Kjaer'in Fenerbahçe'ye transferi için kritik hafta

Sevilla'da yeni sezonun kadro planlamasında düşünülmeyen Kjaer için sportif direktör Monchi transfer görüşmelerini hızlandırdı. 

FutbolArena Dış Haberler - Sevilla'da yeni sezonun temellerini atan sportif direktör Monchi önümüzdeki 1 hafta içinde kadro planlamsında önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Son günlerde birçok transfer görüşmesine hız veren Monchi'nin, gidecek oyuncuların da bir an önce netleşmesini istiyor.


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Kjaer Fenerbahçe'ye geliyor mu?


Sevilla'da önümüzdeki sezonun kadro planlamasında yer almayan Kjaer'in satışı konusunda Monchi çalışmalarını hızlandırdı. AS'ın haberine göre, Kjaer için Fenerbahçe'den teklif gelmemesine rağmen sarı lacivertlilerle Danimarkalı futbolcunun transferi hususunda masaya oturulabileceği ve hala bu transferin devre dışı olmadığı ifade edildi. Zira Sevilla'nın Sportif Direktörü Monchi, bir an önce gidecek oyuncuların netlik kazanması gerekiyor. Bu doğrultuda Kjaer'in Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimalinin yeniden oluştuğu belirtildi.



KJAER'İN MENAJERİ NE SÖYLEMİŞTİ?

Kjaer'in menajeri ise yaptığı açıklamada, "Monchi ile konuştum. Kjaer'in İspanya'dan ayrılma düşüncesinin olmadığını belirttim. Kjaer kariyerinin zirvesinde be birinci sınıf tubolcu haline geldi. Ancak yeni teknik direktörün nasıl çalışacağını ve kadro planlaması konusunda ne kararlar alacağını bilmiyoruz. Anladığım kadarıyla Sevilla'da takımın yarısından fazlası satılacak. Eğer heyecan verici bir teklif gelir ve Sevilla da onaylarsa o zaman değerlendirmeye alacağız. Kjaer'in ailesi İspanya'da mutlu. Bu da onun için önemli." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri