Kadıköy'de protesto" Ali Koç istifa!"

Fenerbahçe taraftarları Süper Lig'de şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından yönetim ve Başkan Ali Koç'a yönelik istifa diye bağırırken, "Aziz Yıldırım" tezahüratlarında bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 36. haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak Galatasaray'ın, Ankaragücü deplasmanında galip gelmesiyle birlikte sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Fenerbahçe taraftarları Antalyaspor maçının son bölümünde yönetimi ve bazı futbolcuları protesto etti. Bazı taraftarlar maçın bitmesini beklemeden stattan ayrılırken, tribündeki Fenerbahçe taraftarları ise son bölümde "Yönetim istifa. Ali Koç istifa." tezahüratları yaptı.

AZİZ YILDIRIM TEZAHÜRATLARI

Fenerbahçe taraftarları şampiyonluğun kaybedilmesinden sonra hem tribünde, hem de karşılaşma sonrasında stat dışında oturma eylemi yaparak yönetimi protesto etti. Taraftarlar, "Aziz Yıldırım" tezahüratı da yaptı.

Ali Koç'a seslenen Fenerbahçe taraftarları, "Gençliğimiz gitti. Söylesene başkan ne oldu sözlerin? Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale getirdin?" şeklinde tezahüratta bulundu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri