Josef de Souza: 'Ben Fenerbahçe'de oynarken Beşiktaş Milli takım gibiydi'

Josef de Souza, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın Süper Lig 19. haftasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği derbide 1 gol atan ve performansıyla maçın en iyi isimlerinden biri olan Josef de Souza, sosyal medyada gelen soruları yanıtladı.

"BEN FENERBAHÇE'DE OYNARKEN BEŞİKTAŞ MİLLİ TAKIM GİBİYDİ"

Ben Fenerbahçe'de oynarken Beşiktaş sanki Milli takım gibiydi. Çok kaliteli oyuncular vardı. Bizim o dönemdeki kadromuzdan çok daha iyi kadrosu vardı.

"GALATASARAY'A ATTIĞIM GOLÜ İDMANDA ÇALIŞMIŞTIM"

Maç içinde gelişen bir andı. Altı pas bölgesine doğru yakındım. Bir anda durmaya karar verdim. Topun oraya geleceğini düşündüm. Gerekirse koşuyu sonrasında yaparım dedim. Orta geriye geldiği için çok fazla hareket etmeme gerek kalmadı. Benim için en önemli şey, şuttan ziyade top kontrolüydü. Topu kontol edebildikten sonra benim istediğim şekile geldi. Ayrıca şöyle bir durum var. 2 gün önce antrenmanda birebir aynı golü attım. Videosu da var bende. Fırsat olursa paylaşırım. 2 gün geçti, maçta da birebir aynı golü atmayı başardım.

"BEŞİKTAŞ - BENFICA MAÇI BENDE İZ BIRAKTI"

Ben Fenerbahçe'de oynarken Beşiktaş'ta çok kaliteli oyuncular vardı. Topla çok oynayan bir Beşiktaş vardı. Baskın oynayan bir Beşiktaş vardı. Benim de oynamayı sevdiğim bir oyun tarzıdır. Böyle bir oyunun içerisinde olmayı ben her zaman diledim. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde o dönemde iz bırakan bir maç. Benfica maçı. 3-0'dan 3-3'ye dönüş yapan maç. Taraftarın takıma nasıl sahip çıktığını ve güç verdiğini gördüm. Fenerbahçe'de oynasam bile o dönem iz bıraktı bende.

"SEVDİĞİM TÜRK YEMEKLERİ VE TATLILAR"

Türk yemekerini seviyorum. Döner, peynirli pide. Tatlılardan ise baklava.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI BENİ DAHA ÇOK SEVSİN DİYE FENERBAHÇE HAKKINDA ASLA KÖTÜ KONUŞMAM"

Beşiktaş taraftarı beni daha çok sevsin diye Fenerbahçe hakkında kötü şeyler söyleyebilirdim. Bunu yapmak kolay. Asla yapmam. Karakterim bu değil. Ben, futbolumla Beşiktaş taraftarının kalbini kazanacağımı biliyordum."

AÇIKLAMALAR DEVAM EDECEK...

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri