Jorge Jesus: "Kalbimiz ve ruhumuzla sonuna kadar inanıyoruz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ümraniyespor maçının ardından "İlk yarı çok kaliteli oynadık. Gole yansıtamadık. İkinci yarı o kadar iyi değildik ama kazanmasını bildik." dedi. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 20. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Bugün en önemlisi 3 puanı almaktı. İlk yarı çok kaliteli oynadık. Net pozisyonlara girdik. Gole yansıtamamıştık sadece. İkinci yarı ilk yarıdaki kadar iyi değildik. Daha ortada bir maç oldu. Ancak belirtmiş olduğum gibi kazanmayı bildik. Fenerbahçe futbolcularının kalbi ve ruhu var. Sonuna kadar inanıyorlar. Çok iyi oynamadığımız zamanlarda bile galibiyete inanıyor futbolcularımız. Golün dakikası olmaz. Gol, goldür. Son dakikada attığımız goller takımın son düdüğüe kadar inandığının, savaştığının göstergesi. Maçın başında da, sonunda da atsanız gol, goldür."

STAT AÇIKLAMASI

Jorge Jesus geçtiğimiz hafta Ümraniyespor'un stadıyla ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili olarak ise, "Statla ilgili sözlerim yanlış anlaşıldıysa diye net şekilde açıklıyorum. Galatasaray ve Trabzonspor, daha büyük statta oynamışlardı. Bizim de bu şansa sahip olabileceğimizi düşündüm. Statla alakalı kötü bir şey demedim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri