Jeremain Lens, Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçına damga vurdu

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Lens, takımına o kadar çok fayda sağlıyor ki en vasat maçlarında bile maçın adamı olmayı biliyor.

FutbolArena Analiz - Süper Lig'in 27. hafta maçında sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayan Fenerbahçe rakibini 3-1 yenerken, Jeremain Lens yine maçın adamı oldu.

Jeremain Lens, Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçında nasıl oynadı?


En populer istatistik sitelerinin de maçın adamı olarak gösterdiği Lens, belki de bu sezon oynadığı en sıradan maçlarından birini çıkardı ama yine de skora fazlasıyla etki etti ve yine maçın adamı olmayı bildi.

Kullandığı etkili korner sonrasında Miguel Lopez'in kendi kalesini havalandırmasıyla öne geçen Fenerbahçe'de Jeremain Lens son golü de kendisi kaydetti.

Maç boyu 12 orta kesen Lens yine kanat akınlarıyla etkili olurken tam 3 kilit pas verdi. Bir kez adam geçen ve 3 kez de faulle durdurulan Lens çektiği tek şutta da golünü attı.

Lens, 2 hava topu kazanırken, bir kez top çaldı ve bir kez de pas kesti.



LENS'İN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jeremain Lens transferi hakkında sezon sonunda neler olacağına dair açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertlilerde mutlu olduğunu belirten yıldız futbolcu şunları söyledi:

"BANA BAĞLI DEĞİL"

"Öncelikle bu durum bana bağlı değil. Geleceğimde neler olacağı bana bağlı değil. Sunderland'de 2 yıl daha sözleşmem var. Yazın neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Ayrıca hep söyleyeceğim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve ben burada oynamak isterim."

"UMARIM FENERBAHÇE'DE DEVAM EDERİM"

Lens Türkiye'de başka bir kulüpte oynayacağı yönündeki haberlere de yanıt verirken şunları söyledi: "Gazetelerde çok şey yazılıyor. Ancak en önemlisi ben burada Fenerbahçe'de oynuyorum. Umarım Fenerbahçe'de devam ederim ama gelecek neler getirir bilemiyorum."

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri