Emre Mor için son dakika kararı! Fenerbahçe...

 FutbolArena - Fenerbahçe’de transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları devam ederken Borussia Dortmund’da oynayan Emre Mor için yoğun uğraşlar devam ediyor.  

1
Fenerbahçe’nin yeni sezonda kadrosuna katmak istediği futbolculardan biri olarak iddia edilen Borussia Dortmund’un genç yıldızı Emre Mor için yönetim oyuncunun menajeriyle bir araya gelip teklifini sunmuştu.
2
Borussia Dortmund’a kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, Emre Mor’un hazırlık maçlarındaki üstün performansından dolayı Peter Bosz’un kararını bekliyor.
3
Borussia Dortmund’un yeni hocasının vereceği karara göre transfer şekillenmiş olacak.
4

1997 yılında Danimarka’da dünyaya gelen 19 yaşında Emre Mor, Borussia Dortmund forması giyiyor.Futbola Danimarka’da başlayan Emre Mor, Lyngby altyapısından 2015 yılında Nordsjaelland’a transfer oldu.
5

2015 yılında A Takıma yükselen Emre Mor, gösterdiği performansın ardından 1 yıl içerisinde Milli Takıma yükseldi ve Borussia Dortmund’a transfer oldu. Alman kulübü, genç futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu sezon 8 lig maçında forma giyen Emre Mor 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Futbolarena anasayfasından devam...