Cocu'dan Sivasspor maçı sonrası flaş açıklama

FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Sivasspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

1
"GOL ATAMIYORUZ"

Yine hayal kırıklığıyla ayrıldığımız bir akşamı daha geride bırakıyoruz. İlk yarıda bir şey üretemedik ama rakip de pozisyona giremedi.
2
Sadece Robinho’nun pozisyonlarında zaman zaman zorluk yaşadık. Ancak takım halinde bu tehlikeleri önledik.
3
İkinci yarıda çok daha iyiydik. Pozisyonlara girdik ama en önemli eksiğimiz gol. Pozisyon üretiyoruz ama gol atamıyoruz.
4
"FARKLI TİPTE OYUNCULARIMIZ VAR"

Farklı tipte oyuncularımız var. Rakip oyuncularla kıyaslama yapmak doğru değil. Bu skorları almak için tek bir sebebimiz yok. Karmaşık bir durumdayız.
5
Bazı konularda daha iyi noktaya geliyoruz ama her şeyden önce içinde bulunduğumuz durumdan memnun olamayız. 9 puanımız var ve bundan memnun olamayız. Bazı konularda kendimizi geliştirdiğimizi görüyoruz. Ancak bunları skorla değiştirmeliyiz.
6
Birlikte mücadele etmeliyiz. Bu takım ve kulüp için başarıya ulaşmak adına bu odaklanmayı doğru şekilde sağlamak zorundayız.

Futbolarena anasayfasından devam...