İsmail Kartal'dan gençlerin performansı hakkında

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Shakhtar Donetsk maçının ardından genç futbolcularla ilgili olarak, "Altyapıya önem veriyoruz. Çok sayıda oyuncuyu A takıma aldık. Gelişimlerini takip ediyor ve değerlendirme yapıyoruz." dedi. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk ile oynadığı özel maçı 1-0 kazandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"DOSTÇA VE CENTİLMENCE MAÇ"


Bugün maçla ilgili çok fazla bir şey konuşmaya gerek yok. Dostça, centilmence maç oldu. Az süre bulan oyuncularımıza şans verdik. Genç oyuncularımıza şans verdik. Durumlarını değerlendirdik.

"İNŞALLAH BARIŞ SAĞLANIR"

Shakhtar Donetsk takımına bundan sonraki futbol hayatlarında, gelecek planlaması anlamında inşallah her şey onların gönlünce olur. Bir an önce barış sağlanır inşallah. Bütün kültürler birbirine saygı duyarak, insanlık huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürsün dileğinde bulunuyorum. İnşallah herkes ailesiyle, arkadaşlarıyla birlikte olur ve hayatlarını sürdürür. Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak barışın yanındayım. İnşallah barış sağlanır ve insanlar mutlu olur.

"BU MAÇ ÖLÇÜ DEĞİL AMA OYUNCULARIMIN PERFORMANSI İYİYDİ"

Bu maç çok ölçü değil. Rakip takımın psikolojik ve mental durumunu konuşmaya gerek yok. Ligleri de oynanmıyor. Kendilerini hazır tutmaya çalışıyorlar. Yine de maç, maçtır. Burak Kapacak'ın performansı, diğer oyuncularımızın performansı da gayet iyiydi.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri