İsmail Kartal'dan Fatih Terim'e gönderme ve Fenerbahçe cevabı: 'Neden olmasın?'

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe maçının ardından Terim'e gönderme yaparak sarı lacivertli takıma geri dönüp dönmeyeceği konusunda açıklamada bulundu. 

FutbolArena - Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe deplasmanında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe Haberleri: İsmail Kartal Fenerbahçe'nin teknik direktörü mü olacak?


Fenerbahçe'den teklif alması halinde kabul edip etmeyeceği sorulan İsmail Kartal, “Şu anda bu soruya cevap vermem çok zor. Ben Ankaragücü'nün sözleşmeli bir teknik direktörüyüm" cevabını verirken, Fenerbahçe'nin ligdeki konumuyla ilgili de konuştu.

Bazı teknik adamlar 3 kere gidip 5 defa geliyorlar. Milli Takım'dan geri gelenler var. Zaman uygun olursa neden olmasın? diye konuşan İsmail Kartal şunları söyledi.

Fenerbahçe'nin bu durumda olacağını kimsenin tahmin etmediğini söyleyen Kartal, “Ama bundan sonraki süreçte ne olur ne biter, çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu durum Fenerbahçe'nin içsel sorunlarıdır. Bir an önce bu durumdan kurtulacaklarını düşünüyorum" dedi.
Bir gün Fenerbahçe'ye geri dönmek isteyip istemediği de sorulan İsmail Kartal, “Profesyonel insanlarız. Futbolda neyin ne olacağı belli olmaz. Bazı antrenörler, 3 kez ayrılıp 5 kez geriye dönebiliyor. Zaman, pozisyon ve şartlar önemli. Bunlar uygun olursa neden olmasın. Duygusal bir insanım. Yapmacık bir insan değilim. Hayatım boyunca böyle yaşadım, böyle de yaşamaya devam edeceğim. Bugün Fenerbahçe taraftarına da kendi taraftarımıza olduğu gibi çok teşekkür ediyorum. Futbolculuk hayatımızda da antrenörlük hayatımızda da bu kulüpte unutulmaması gereken ve unutturulmaması gereken olaylar yaşadık. 3 temmuz olayı yaşandı ve o dönemde bu kulübü, bu çınarı ayakta tutan isimlerden birisiyim. Ardından kurşunlandım. Şerefimiz ve namusumuzla bu kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Biz de kariyerimiz için, ekmek paramız için Anadolu'da hayatımızı devam ettiriyoruz. Biz de acılı çok kötü günler geçirdik ama o günler Fenerbahçe için geride kaldı. Şu anda kötü bir dönemden geçiyorlar. İnşallah en kısa sürede bu süreci atlatacaklardır. (IHA)

Son dakika Ankaragücü Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri