Hıncal Uluç:  'Ali Koç; FB TV kadrosu ve Fener marşını acil değiştirmeli' (Spor Yazarı Oku)

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlık koltuğuna oturması sonrasında gündem değişmezken Spor Yazarı Hıncal Uluç, Ali Koç'un Fenerbahçe'de değiştirmesi gerektiği düzenden bahsetti. Spor Yazarlarının yazıları FutbolArena'da 

FutbolArena - Sabah Yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'a acil olarak yapılması gerektiğini ifde eden 3 öneri sundu. Bunların başında Fenerbahçe TV kadrosu değişmeli dedi.

Spor Yazarı Oku: Hıncal Uluç'un Ali Koç yazısı (7 Haziran Perşembe)


Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasıyla yeni bir dönem başladı. Bu değişimi ele alan Sabah Yazarı Hıncal Uluç, Koç'a 3 3 öneride bulundu.

Ali Koç'un mazbata törenini Fenerbahçe TV'den izlemek “zorunda kaldığını" ifade eden Uluç, “Ali Koç işe üç şeyi değiştirerek başlamalı, o töreni ve yayını izleyen biri olarak söylüyorum.

1. Fenerbahçe TV'nin kadrosu.

2- Fenerbahçe Organizasyon Komitesi.

3- Fenerbahçe Marşı.."diye yazdı.

Uluç, marşın acilen değişmesi gerektiğiniyse sarı-larcivertlilerin “Yaşa Fenerbahçe" marşını “yürütme"olduğu tezinden yola çıkarak savundu ve şöyle yazdı: “Koskoca Fener'in, en ünlü İspanyol şarkısı, tüm dünyada ezber bilinen Viva Espagna'dan yürütme marşı olur mu?. Derhal bir yarışma açmalı "Yeni Devir açacağız" diyen, Yeni Başkan!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri