Hasan Ali Kaldırım, Moses, Emre Belözoğlu, Isla | Fenerbahçe'de sakat futbolcuların son durumu

Fenerbahçe'de sakatlıklar bulunan futbolculardan Emre Belözoğlu, Moses ve Isla dışında Hasan Ali Kaldırım'ın durumuyla ilgili son gelişmeler. 

FutbolArena - Süper Lig 5. haftasında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor. Sarı lacivertlilerde uzun süredir sakat olan Hasan Ali Kaldırım'la ilgili teknik heyeti sevindiren bir gelişme yaşandı.


Fenerbahçe Haberleri: Emre Belözoğlu, Isla, Moses'in sakatlıkları


Fenerbahçe'nin 3-1 kaybettiği Alanyaspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen futbolculardan Emre Belözoğlu, Moses ve Isla özel program dahilinde çalışıyorlar. Hasan Ali Kaldırım ise düz koşulara başladı.


Hasan Ali Kaldırım ne zaman sahalara dönecek?


Fenerbahçe'de sezon başındaki hazırlık maçında sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Hasan Ali Kaldırım düz koşulara başladı. Fenerbahçe sağlık heyeti daha önce Hasan Ali Kaldırım'ı Galatasaray derbisine yetiştirmeye çalışıyordu. Düz koşulara başlayan tecrübeli futbolcunun durumu bu süreçte yakından takip edilecek.

Fenerbahçe, Süper Lig 5. haftasında sahasında, Ülker Stadı'nda Ankaragücü ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler bu sezon iç sahada oynadığı 2 maçta Gazişehir'i 5-0 mağlup ederken, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri