Guiza itiraf etti! "Yaptığım en iyi şey para kazanmaktı"

İspanya 3. Ligi'nde futbol oynamaya devam eden Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Daniel Guiza, "Kariyerimde hep mutlu bir adam oldum. Futbolda yaptığım en iyi şey para kazanmaktı." dedi.

FutbolArena Dış Haberler - İspanya'nın gol kralı olarak Türkiye'ye transfer olan ancak Fenerbahçe'de oynadığı dönemde hayal kırıklığına imza atan Daniel Guiza, kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Daniel Guiza hangi takımda?


38 yaşındaki golcü futbolcu Guiza, 14 milyon Euro bonservis bedeli ile 2008 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve sonrasında gösterdiği performansla tepki çekmişti. İspanya 3. Lig takımı Atletico Sanluqueno'da futbol kariyerini sürdüren Daniel Guiza, İspanyol basınından Marca Gazetesi'ne samimi bir röportaj verdi.

"FUTBOLDA YAPTIĞIM EN İYİ ŞEY PARA KAZANMAKTI"

Daniel Guiza: "Kariyerimde hep mutlu bir adam oldum. Futbolda yaptığım en iyi şey para kazanmaktı. İspanya 3. Ligi'ne transfer olmaktan pişmanlık duymuyorum. Bütün transferler benim kararlarımdı ve hepsinden zevk aldım. Elit düzeyde daha fazla süre oynayabilirdim ama böyle olacağını asla bilemezsiniz. Artık düşünmüyorum. Yaşadıklarıma önem veriyorum." dedi.

İspanyol gazetesi Daniel Guiza'nın kariyerini yorumladığı haberde, Mallorca'da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe tercihi ile düşüşe geçtiğini ve aradan geçen süreçte Guiza'nın kendini 3. Lig'de bulduğuna vurgu yapıldı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri