GS Transfer: Galatasaray'da transferde son aday Nikola Kalinic

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Nikola Kalinic ismi gündeme geldi. Milan'da forma giyen Nikola Kalinic için 'kiralık' operasyonu yapılacak.

FutbolArena - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Milan'da forma giyen ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Nikola Kalinic gündeme geldi. Galatasaray, Kalinic'i transfer ediyor mu?

Galatasaray Transfer Haberleri: Kalinic, Galatasaray'a gelecek mi? (27 Haziran Çarşamba)


Galatasaray Transfer Haberleri Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Milan'da forma giyen Nicola Kalinic için yöneticilerin çalışma yaptığı ifade edildi. Basında çıkan Galatasaray transfer iddiaları arasında Nikola Kalinic'in ismi öne çıktı. Fovet noktasında takviye yapacak olanb Galatasaray'da Nikola Kalinic'in adı geçiyor. Fotomaç'ın bilgisine göre, yönetim, Milan formasını giyen Nikola Kalinic'i listenin ilk sırasına aldı.

Galatasaray'ın Milan'da oynayan Hırvat futbolcu Nikola Kalinic için maliyet araştırmasına devam ettiği ifade ediliyor.


Nikola Kalinic kimdir? Kalinic nasıl bir futbolcu?


30 yaşındaki Hırvat golcü Nikola Kalinic bu sezon İtalya Serie A ekiplerinden Milan takımı ile 41 karşılaşmada 2,325 dakika süre alırken bu süre zarfından takımı adına 6 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Nikola Kalinic'in İtalyan ekibi Milan ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri