Göksel Gümüşdağ açıkladı! 'Fenerbahçe'den 3 teklif aldık'

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'den transfer döneminde 3 futbolcu için teklif aldıklarını açıkladı.

FutbolArena - Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, transfer döneminde Fenerbahçe'nin kendilerinden istediği futbolcuları açıkladı. Anadolu Ajansı'na röportaj veren Göksel Gümüşdağ, sarı lacivertli kulüpten İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Mert Günok için teklif aldıklarını belirtti.

"FENERBAHÇE'DEN 3 OYUNCU İÇİN TEKLİF ALDIK"

Sezon başında Mert, Mahmut ve İrfan için Fenerbahçe'den teklifaldıklarını açıklayan Gümüşdağ, şunları kaydetti:

"Sadece İrfan Can ile ilgili değil Mahmut ve Mert ile ilgili tekliflerde aldık. Fenerbahçe Kulübünden de teklif geldi, farklı kulüplerden de teklifgeldi. Ama biz vermeyi düşünmedik. Hedefe koşan bir takımız, şu an böyle bir şeydüşünmedik. Onlar da bu ailenin içerisinden ayrılmak istemediler. Belki gelecektefarklı bir değerlendirme olabilir ama bugün için takım içinde kalmalarını tercihettik."

"KULÜPLER BİRLİĞİ'NE ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Sağ olsun kulüp başkanlarımızın neredeyse tamamı bu konuda beniaradı. 'Başkanım siz üç sene yaptınız, güzel bir dönem geçirdiniz, lütfen geneKulüpler Birliği Başkanlığı noktasında aday olun' diye. Hepsine teşekkür ettim,'Özellikle şu an Başakşehir Futbol Kulübü ve diğer konularla ilgili yoğun birgündemim var, ben o görevi yaptım, dolayısıyla 18 kulübün içerisinde bu göreviüstlenecek değerli arkadaşlarımız var.' dedim. Fikret Orman'ın pazar günüitibarıyla Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı düşer. 10 gün içerisinde olağanüstübir kongre yapılır, 18 kulübün içinden benim dışımda birisi aday olursadestekleriz."

"MİLLİ TAKIMA ÖNEMLİ FUTBOLCULAR KAZANDIRDIK"

"Fransa maçları hepimizi inanılmaz mutlu etti. Başakşehir FutbolKulübünün ayrıca mutluğu şu: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonsporgibi ülkemizin güzide takımlarının ilk 11'de 2 oyuncusu var, Başakşehir'den 3oyuncu var. Mert, Mahmut ve İrfan Can Kahveci... Bunun yanında 4 yıl önce futbolubırakmayı düşünen bir Emre Belözoğlu'nu düşündüğünüzde, ona kucak açıpinandığımızı ve bu ailenin içerisine katılmasının onu futbola döndüreceğineinandığımız için o gün davet ettik, kendisi de geldi. Dört yıl önce futbolubırakacak birisi bugün milli takımın en önemli oyuncusu ve kaptanlığını yapıyor.Onun yanında Cengiz Ünder, aynı durumda. Bize geldiğinde 1 sene içerisindehepimizi şaşırttı ve tarih yazdı. Bugün Roma'da muazzam bir çıkış yaptı,sözleşmesi uzatıldı ve bugün milli takımın en önemli oyuncusu. Baktığınızda 3-2gibi ilk 11'de oynayan... Bu projenin çok önemli bir proje olduğunu,Başakşehir'in 5 yılda Türk futboluna her açıdan çok önemli şeyler kazandırdığını, sadece kendi başarısı değil, milli takıma da önemli oyuncular kazandırdığını görüyoruz."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri