Transferde sıcak saatler (2 Temmuz 2016)

FutbolArena - Günün öne çıkan transfer haberleri. Son dakika transfer haberleri burada. AMK, Fotomaç, Fanatik, Habertürk, Takvim, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerde çıkan transfer iddialarını sizler için derledik.

1
Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın transfer listesindeki isimlerden Adam Szalai, Aslan’a yeşil ışık yaktı. (Fanatik)
2
Beşiktaş, Gökhan Gönül’e imza attırdı, Fenerbahçe de onun yerine düşündüğü Gregory van der Wiel’de mutlu sona ulaştı. Hollandalı oyuncu, haftaya Türkiye’ye gelecek ve ardından imzayı atacak. (Fanatik)
3
Geçen yıl Galatasaray’dan 1.6 milyon Euro alan Sabri Sarıoğlu, 1 milyon 250 bin Euro’ya nikah tazeledi. Aynı zamanda eski kontratındaki bonusları kaldırdı. (Hürriyet)
4
West Ham United’a gitmek için bonservisi konusunda kolaylık isteyen Atiba’ya yönetimden net cevap geldi: Eğer teklif 5 milyon Euro’nun üstünde olursa onay veririz. (Fanatik)
5
Kulübüne 2 milyon Euro bonservis verecek olan Trabzonspor, İbanez’e de senelik 1 milyon Euro garanti maaş ödeyecek. (Fanatik)
6
Başkan’ın, "Deneyimli, savunmaya kaptanlık yapacak, şartları uygun bir isim alacağız. Bitmek üzere" diyerek tarif ettiği ismin Fiorentina’daki mukavelesi önceki gün itibariyle biten Roncaglia olduğu öğrenildi. (Fanatik)
7
Valencia’nın Nani’yi resmen açıklamasını bekleyen Kanarya, buradan gelecek parayla Ziyech’i renklerine katmaya çalışacak. 23 yaşındaki müthiş solak, transferi gerçekleşirse Aatif’tan sonra Fenerbahçe’nin ikinci Faslı oyuncusu olacak. (Fotomaç)
8
Orta sahaya ’iki yönlü’ bir oyuncu bakan Cimbom gözünü yine Kuzey’e çevirdi Hedefte Celtic’in Norveçli savaşçısı Johansen var. G.Saray 1.5 milyon euro önerdi. (Fotomaç)
9
Galatasaray’ın listesine ilginç bir isim daha girdi: Saido Berahino... West Bromwich Albion’da forma giyen Burundili forveti isteyen sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibine satın alma opsiyonuyla kiralık teklifi sundu. (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...