Gizem Özdilli'den Şener Özbayraklı açıklaması ''O değilmiş...''

Ünlü manken Gizem Özdilli, Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın kendisine sosyal mesya hesabı üzerinden mesaj attığını iddia etmişti.

FutbolArena - Ünlü manken Gizem Özdilli sosyal medya hesaplarından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın kendisine attığını iddia ettiği mesajı yayınlamıştı. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken ünlü manken Gizem Özdilli'den konu hakkında yeni bir paylaşım geldi.


Şener Özbayraklı, Gizem Özdilli'ye İnstagram'dan mesaj attı mı?


Ünlü manken Gizem Özdilli bugün sosyal medya hesabından olay bir paylaşmışda bulunmuştu. Gizem Özdilli, Fenerbahçe'nin sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı'nın kendisine İnstagram üzerinden mesajı attığını takipçilerine paylaşmıştı.

Ünlü manken Gizem Özdilli daha sonra Şener Özbayraklı ile iletişime geçerek mesajın kendisinden gelmediğine ait bir paylaşımda bulundu. Gizem Özdilli, "Arkadaşlar Şener bey mesajin kendisinden gelmediğini ve özrünü iletti.. Ben de Fenerbahçe camiasi ve kendisini üzdüysem özür dilerim. Zaten bir tek o mesajI yayınlamadım o gün. Birçok defa evlenelim, tanışalım, naber, buluşalım vs yazan farklı, birçok kişinin mesajını yayınladım (Özellikle bir kişiyi seçip yayınlamadım yani) ama fake hesaptan yazıldığını iletti ve konu kapandı. Konunun beyfendiyle veya camiayla bir alakasi yok. Posta gazetesi röportajımın altına cok ayıp bir hakaret yazan başka birini de yayınladım ama hakaret etmenin ne mübah oldugunu sabah beri yazdıklarınızla gösterdiniz. Herkese iyi günler dilerim" ifadelerini kullandı.

Şener Özbayraklı'nın mesaj attığı iddia edilen Gizem Özdilli Kimdir?


Gizem Özdilli, 13 Ağustos 1972 Ankara doğumludur. Gizem Özdilli'nin Ayşe adında bir de kız kardeşi vardır. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra şarkıcılık yapmayan başlayan Gizem Özdilli, ardından mankenlik sektörüne giriş yaptı. Şarkıcılık ve mankenliğin yanında oyunculuk da yapan Gizem Özdilli'nin bir dönem Eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile ilişkisi de olmuştu. Gizem Özdilli, 15 Ağustos 2011'de Ufuk Ataç ile imam nikahıyla evlenmiş ancak resmi nikah için geşinin gün vermemesi üzerine ertesi gün ayrılmıştı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

GİZEM ÖZDİLLİ VE ŞENER ÖZBAYRAKLI SOSYAL MEDYA TEPKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri