Giuliano'nun çektiği şutların %76,9'u gol oluyor

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Giuliano'un isabetli şut ve gol başarısı yüzdesi olarak oldukça etkili bir ortalaması bulunuyor.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdürürken Aykut Kocaman'ın bu mücadelede en çok güvendiği isimlerden biri Giuliano olacak.

Giuliano'nun isabetli şut ve gol ortalaması


Fenerbahçe formasıyla kalitesini hemen hemen her maçta konuşturan yıldız oyuncu isabetli şut ve gol olma yüzdesi olarak oldukça iyi bir sayıya ulaştı.

Fotomaç'ın verilerine göre, sambacı, 19 karşılaşmada 30 kez kaleyi yoklarken, bunların 13'ünde çerçeveyi bulup 10'unda golü yazdı. Şut başına yüzde 43'lük gol yapma oranı yakalayan Giuliano, isabetli şuttan ise yüzde 76.92'lik gol başarısı elde etti. Öte yandan Giuliano, 10 golü 8 maçta attı; Fenerbahçe bu maçların 7'sini kazandı, 1'inde berabere kaldı.

Giuliano Fenerbahçe'de kaç gol attı?


Fenerbahçe'nin sezon başında Zenit'ten transfer ettiği Giuliano, Alanyaspor maçında attığı 2 golle birlikte bu sezon ligde toplamda 10 gole ulaştı. Kariyerinde oynadığı liglerde en fazla Dnipro'da 9 gol atan Giuliano, Fenerbahçe formasıyla da kendisine ait rekoru kırdı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri