Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (6 Mayıs 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Fenerbahçe Haberleri - Bugünün Fenerbahçe Haberleri (6 Mayıs Cumartesi FB haberleri)Bugünün Fenerbahçe Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Sabah TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz.

1 Beşiktaş’tan gol yemedi
Beşiktaş’tan gol yemedi
F.Bahçe’de kaptan Volkan Demirel, bu sezon ligde ve kupada oynanan iki maçta Beşiktaş’a kalesini kapattı.

İşte kalede öne çıkan istatistikler:

-Beşiktaş, Fabri’nin kalede olduğu iki Fenerbahçe derbisinde gol sevinci yaşayamazken, kalesinde 1 gol gördü.
-Volkan, Beşiktaş’a karşı bugüne dek sahaya çıktığı 27 maçta 17 galibiyet gördü.
-Volkan Demirel, 27 Beşiktaş derbisinin 10’unda kalesini gole kapatırken, 27 gol yedi.
-Fenerbahçe, 3’ü lig, biri kupa olmak üzere geride kalan 4 derbide de kalesini gole kapattı.

Fotomaç
2 Van der Wiel krizinde 2. perde!
Van der Wiel krizinde 2. perde!
Volkan Demirel ile yaşadığı tatsızlık sonrası "Psikolojim bozuldu" diyerek rapor alan Van der Wiel, raporu bitmesine karşın idmanlara çıkmıyor.

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi yaşanan Van der Wiel krizi, her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor.

İşte dev maç öncesi ve sonrası yaşananların perde arkası:
3
Derbi öncesi sakatlığını bahane ederek uzun süre idmanlara çıkmayan Hollandalı oyuncu, son taktik antrenmana katılıp Advocaat’a, "Hazırım beni oynat" diyor. Tecrübeli çalıştırıcı ise, "Kafana göre hareket edemezsin. İdmanı terk et" karşılığını veriyor ve Wiel de bağırmaya başlıyor.

İdari Menajer Hasan Çetinkaya, devreye giriyor ancak Hollandalı oyuncu Çetinkaya ile de tartışıp, "Sen karışma" restini çekiyor. Tartışmaları gören Volkan Demirel, olay yerine gelip Wiel’e, İngilizce "Kapa çeneni artık" fırçasını atınca, Van der Wiel kaptana küfür ediyor. Volkan, takım arkadaşına yumruk sallıyor ancak isabet etmiyor. Sarı lacivertli oyuncular Volkan’ı güçlükle sakinleştiriyor...
4
Wiel ise, "Benim psikolojim bozuldu" diyerek hastaneden 10 günlük rapor alıyor. Raporun süresi, Çaykur Rize maçının olduğu gün 30 Mayıs’ta sona eriyor, ancak Fenerbahçe’nin problem oyuncusu Van der Wiel, ağrılarını bahane ederek idmanlara gelmiyor.

MR sonuçları temiz çıkmasına rağmen, çalışmalara katılmayan ve yılda 3.5 milyon Euro alan tecrübeli oyuncunun bonservisini bedelsiz koparmak için her türlü fırsatı kolladığı ifade ediliyor.

Sabah
5 Transfer derbisi! İki takım Taison’ın peşinde...
Transfer derbisi! İki takım Taison’ın peşinde...
Fenerbahçe, Shakthar Donetsk’in yıldız ismini transfer etmek isterken, Beşiktaş’ın da bu futbolcu için ciddi girişimi bulunuyor.

Fenerbahçe, Ukrayna ekibiyle sözleşmesi aralık ayında sona erecek Sambacı’yı alıp, Jeremain Lens ile birlikte kanat sorununu çözmek istiyor. Beşiktaş da Brezilyalı futbolcuyu bonservissiz almak isterken görüşmelerini sürdürüyor. Shakhtar yönetimi fiyat artırırsa ısrar etmeyecek.

6
Ligde yarın karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Beşiktaş transferde de Brezilyalı futbolcu Taison’u kadrosunu katmak için mücadele veriyor.Shakhtar Donetsk forması giyen futbolcuyu Fenerbahçe devre arası transfer etmek istemiş ancak yüksek bonservis bedeli sebebiyle bunu gerçekleştirememişti. Orta sahanın sol kanadı başta olmak üzere forvet arkası ve sağ kanatta da oynayabilen futbolcunun sözleşmesi Aralık ayında bitiyor.

Kanatlar uçacak

Sarı-lacivertliler bu durumu kullanarak bonservis bedelinde indirim sağlamayı amaçlıyor. Fenerbahçe Yönetimi bu transferi bitirebilmek için yoğun bir mesai harcarken olumlu geri dönüş sağlandı. Taison’un, transferi halinde yeni sezonda takımın en önemli parçalarından biri olması planlanıyor.
7
Ayrıca Lens’in de kiralanmasıyla birlikte orta sahanın sağ ve sol kanadı çok daha etkili hale gelecek. Lens’in üzerindeki hücum yükü azalacak.Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe ile rekabete giren siyah-beyazlı yönetim de, bu futbolcuyu bonservissiz almaya çalışacak.

Taison’u renklerine katmaya çaba sarfeden Beşiktaş Yönetimi, fiyatın artması halinde, Taison için Fenerbahçe ile inatlaşmayacak. Taison için Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında İtalya’dan birkaç kulübün de teklif yaptığı öğrenildi.

Skorer
8 Fenerbahçe’ye Beşiktaş derbisi için iyi haber
Fenerbahçe’ye Beşiktaş derbisi için iyi haber
Fenerbahçe, ligde Beşiktaş’la oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde dün yaptığı antrenmanla devam etti. Ozan Tufan, Jeremain Lens, Simon Kjaer ve Hasan Ali gibi oyuncular da idmanda yer aldı.

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftada Beşiktaş’la karşılaşacak olan Fenerbahçe’de bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde dün gerçekleştirilen antrenman, saat 11.00’de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü.
9
Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda pas organizasyonlarının ardından antrenman gerçekleştirilen maçlarla noktalandı.

İdmana dün hafif sakatlıkları bulunan Jeremain Lens, Hasan Ali Kaldırım ve Simon Kjaer gibi isimler de katıldı. Hasta olduğu iddia edilen Ozan Tufan’da da bir sorun olmadığı aktarıldı.

Fenerbahçe, bugün yapacağı çalışmalarla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Fanatik
10 Namağlup Advocaat
Namağlup Advocaat

F.Bahçe’nin Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, derbilerde başarılı bir performans ortaya koydu. Fenerbahçe, ligdeki 3 derbide 2 galibiyet ve bir beraberlik alırken, Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’a 1-0 üstünlük kurdu. Sezon sonu ayrılacak olan Advocaat F.Bahçe macerasını, Beşiktaş derbisini de kayıpsız atlatıp tamamlamak istiyor.

Fotomaç
11 Sow 8’de 8 yaptı
Sow 8’de 8 yaptı
Bu sezonki maça kadar F.Bahçe formasıyla Beşiktaş’a karşı 7 lig maçına çıkan ve toplamda 8 gol atan Sow, Kadıköy’de oynanan 0-0 biten maçta ilk kez ezeli rakibine gol atamadan maçı bitirdi. Sow ilk 7 maçta, 15 şutta 10 isabet sağlayıp, 8 gol atmıştı. Senegalli yıldız son derbiyi ise şut çekemeden tamamladı.

Fotomaç
12 ’’Zararlı çıkarlar’’
’’Zararlı çıkarlar’’

Kupa derbisinde rakip oyuncuların üzerine oynadığını belirten RvP, "Sonuçta kendileri zararlı çıktılar. Tekrarlarlarsa yine farklı olmaz. Böyle şeylere gerek yok, herkes işine baksın" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı 1-0 yenip turu geçtiği maçta Robin van Persie ile rakip oyuncular arasında yaşanan olaylar uzun süre gündemde kalmıştı. RvP-Tosic kapışmasında Tosic rakibine dirsek atınca kırmızı kartla oyun dışında kalmış ve 3 maç ceza almıştı.

Van Persie rakip takım taraftarına yönelik hareketi nedeniyle 3 maçla, Şenol Güneş ise devre arasında Kjaer’in boğazını sıktığı gerekçesiyle 1 maçla cezalandırılmıştı. Oğuzhan’la Van Persie arasındaki itişip kakışma ve söz dalaşı da maça damga vurmuştu.
13
MEYDAN OKUDU: YİNE ATARIM

Van Persie, o maçta neredeyse tüm Beşiktaşlı oyuncuların üzerine oynadığını belirterek, "Ben hep sakin kalmaya özen gösterdim, sükunetimi korudum. Buna rağmen beni tartışmaların ve kavganın içine çekmeye çalıştılar. Onları uyarıyorum, benimle sakın uğraşmasınlar. Bunu tekrarlarlarsa yine kendileri zararlı çıkar. Böyle bir şey onlara fayda sağlamaz, aksine zararlı çıkarlar" dedi.

Olaylı kupa derbisinde F.Bahçe’ye zaferi getiren golü atan Hollandalı yıldız, yine meydan okudu, "Bu maçta da gol atacağım" iddiasında bulundu.
14
DERBİLERİN GOLCÜSÜ

Geçen sezon Beşiktaş’a karşı iki lig maçında 1 gol bulan Robin van Persie, bu sezon ise kupada Kartal’ı 1 kez avladı. Bu gol, Vodafone Arena’da siyah-beyazlı ekibe ilk yenilgiyi tattırmıştı. G.Saray’ın ise üç lig maçında iki kez filelerini sarsan RvP, büyük maçların golcüsü olduğunu her fırsatta ispatlıyor.

’RVP, HOLANDA’YA DÖNECEK’

Fenerbahçe’nin iyi bir teklif gelmesi halinde satışına sıcak baktığı Robin van Persie hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Hollanda’da yayın yapan SoccerNews.nl’de yer alan haberde, Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli golcünün İstanbul’dan ayrılarak Feyenoord’a dönmek istediği, bunu ciddi ciddi düşündüğü ileri sürüldü.

Fotomaç
15 Fenerbahçe’de kalacak mı? Lens açıkladı...
Fenerbahçe’de kalacak mı? Lens açıkladı...
Sezon başında Sunderland’den kiralık olarak takıma gelen Jeremain Lens, Fenerbahçe’de kalmak istediğini söyledi.

Bir seneliğine kiralık olarak gelmesine rağmen oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Lens, kısa zamanda Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi haline geldi. Bu sezon attığı ve attırdığı gollerle sarı lacivertlilere birçok puan kazandıran Hollandalı, Fenerbahçe Gazetesi’nin 161. sayısına röportaj verdi.

İşte Jeremain Lens’in röportajı:
16
Sezon başında Sunderland’den kiralık olarak Fenerbahçe’ye gelmiştin. Türkiye’ye gelmeden önce Fenerbahçe hakkında neler biliyordun?

"Fenerbahçe’ye gelmeden önce de başka Hollandalı futbolcuların burada forma giydiğini biliyordum. Az Alkmaar formasını giydiğim yıllarda da Fenerbahçe karşılaşmalarına çıkmıştım. Taraftarların ne kadar harika olduklarını o zaman görmüştüm. Fenerbahçe stadında forma giyme şansı bulmuştum.Statta ki o atmosfer ben de çok derin duygular, çok güzel hisler uyandırmıştı. Taraftarların ne kadar coşkulu olduklarını o dönemde görmüştüm. Fenerbahçe’ye karşı bir takımda forma giymişte olsam o hissi yaşamıştım. Taraftalar ve Fenerbahçe o dönemde deiyi izlenimler bırakmıştı."
17
"O an çok mutlu oldum"

Avrupa Ligi’nde bu sene iyi sonuçlar aldık. Bunlardan bir tanesi Kadıköy’deki Manchester United maçı. Bu maçta bir gol atmıştın o golü hatırlıyor musun?

" Evet, tabii ki hatırlıyorum attığım o golü. Kağıt üzerinde belki bu sezon en büyük maçlardan biriydi benim için. Tabii ki Fenerbahçe- Beşiktaş, Fenerbahçe-Galatasaray maçları ve Türkiye’de oynadığımız bazı diğer karşılaşmalar da son derece büyük ve önemli karşılaşmalar. Ama Avrupa mücadelesi açısından bizim için önemli bir maçtı ve iyi de bir maç çıkardığımızı düşünüyorum.. Aynı zamanda bu maçın şöyle de bir önemi vardı benim için. Ben Sunderland oyuncusuyum bildiğiniz gibi ve Sunderland de bir İngiliz takımı, Manchester United da. Bu nedenle İngiltere’de de izleniyordu o maç ve İngilizlerde bu maçı takip ediyordu. Bu anlamda da bir önemi vardı benim için. Hatırlıyorum o maçı ve o golü ama bundan fazlası değil tabii ki. Evet golü atarak mutluluğu yaşadım. O an çok mutlu oldum. Sadece iyi anları düşünmekte doğru olmaz. Yanlış anları da kötü anları da düşünmek lazım. Önümüze bakarak devam etmek lazım. Çünkü sadece tek karşılaşma değil çok daha fazlasını oynuyoruz biz."
18
"Taraftarlarımızın desteği beni son derece mutlu etti"

Bir süre önce babanı kaybetmiştin bizde acını paylaşıyoruz. Babanı kaybetmenin hemen ardından sahaya çıkıp futbolunu oynamıştın. Futbolcu arkadaşlarında senin acını paylaşmak için sahaya bir posterle çıktılar seni seven Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra başka takım taraftarları da sosyal medyada sana başsağlığı dileklerinde bulundular. Bunlar çok güzel duygular tabii ki neler hissettin?

"Aslında hemen o karşılaşmanın ardından da bu konuyla ilgili olan görüşlerimi belirtmiştim. Taraftarlarımızın yaptığı, oyuncu arkadaşlarımızın yaptıkları gerçekten benim çok hoşuma gitti. Bana göstermiş oldukları destek son derece özeldi. Zor zamanlar geçirdim. Böyle acılar hayatımızda öyle bir günde unutabilecek şeyler de değil. Fakat hayat devam ediyor. Hemen önümüze bakamıyoruz. Birkaç haftada geçen bir üzüntü de değil bu. Hala bazen bu üzüntüyü yaşıyorum. Zorlu anlar yaşadığım oluyor ama hayatın bir parçası, bir yandan da böyle bakmak lazım. Ve hayat gerçekten de devam ediyor. Taraftarlarımızın bana göstermiş olduğu destek, oyuncu arkadaşlarımızın bana göstermiş olduğu destek beni son derece mutlu etti. Onların bu desteğini hissetmek benim için güzeldi ve çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Umarım sezon sonuna kadar bu desteklerini sürdürürler. Hem bana, hem takımımıza."
19
"Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum"

Rakipler senin oynadığın mevkide hızlı ve etkili olduğunu bildiklerinde birkaç kişi ile markaja alıyorlar. Sen bu markajda onlara nasıl bir taktik uyguluyorsun?

"Şu anda aslında Türkiye’de oynadığım karşılaşmalar her geçen gün benim için daha da zor bir hal almaya başladı. Çünkü artık herkes benim nasıl oynadığımı biliyor. En başta buraya ilk geldiğimde kimse bilmiyordu. Ama artık rakip takımlar bizi izliyor ve bizim maçlarımızı görüyorlar ve başarılı analizler de yapıyorlar. Ona göre de bir düşünceyle sahaya çıkıyorlar. Benim oyun tarzımı görüyorlar ama ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bazen top ayağımda iş yapmaya çalışıyorum, bazen önümdeki alanı kullanarak iş yapmaya çalışıyorum. Ama futbolda oyunu okuyabilmek son derece önemlidir. Fırsatları nasıl üretebilirsiniz, maçın gidişatı neleri gerektiriyor, bunları okuyabilmek son derece önemlidir. Oyunu okuyabilmek ve doğru alanlar nerede diye görmek, son derece önemlidir. Fırsatları oluşturabilmek için hep elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Bazen frikiklerle etkili olabiliyorum, bazen yaptığım ortalarla bazen ise attığım gollerle etkili olabiliyorum. Hep takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum."
20

"Hocamız isterse forvet oynarım"

Forvet mevkisine yabancı değilsin, şans verilirse burada oynar mısın ve şans verilse başarılı olacağına inanıyor musun?

"Aslında buraya ilk geldiğimde de bu yönde sorular gelmişti. En iyi pozisyonumun hangisi olduğunu sormuşlardı. On numara oynar mısın, forvet oynar mısın bu tarz sorular yönetilmişti. O zamanlarda aynı cevapları vermiştim. Geçmişte hücum pozisyonlarının, her birinde görev aldım. Kanatlarda oynadım, 10 numara oynadım, forvet oynadım ve istatistiklerime bakarsanız da forvet oynarken çok fazla sayıda gol attım. Hocanın istemesine bağlı. Hocamız isterse bu yönde bir ihtiyaç olursa, forvet olarak da oynayabileceğimi düşünüyorum. Pozisyonlara girmeye çalışırım ve umarım oyunumu da gollerle süslerim."
21
"Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz"

Önümüzde Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası hedefleri var. Bunun için neler söylemek istersin?

"Sezon başında da aslında biz bunu söylemiştik. Her zaman iyi bir kadromuz olduğundan bahsetmiştik. Çok fazla ulaşabileceğimiz hedef vardı. Sezon başında bu yola çıkarken her maçı kazanamadık. Bazı kayıplar da yaşadık ama şuan hala 2.olabilecek durumdayız. Hedefimiz de bu zaten lig açısından. Bir yandan da kupa hedefimiz var. Şuan da bir kupaya ulaşmanın en kısa yolu Türkiye Kupası gibi gözüküyor. En kolay yolu da bu bana göre. Önümüzde eğer turu geçersek toplamda 2 maç var. Bu maçlardan istediğiniz sonuçları alırsanız, sizin için bir kupa anlamına gelecek. En kısa yoldan kupayı almak istiyoruz. Bizim önemli hedeflerimizden biri de bu. Hedefimiz gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde yer alabilmek. Sezon sonuna kadar bu hedeflere ulaşabilmek için her şeyi yapacağız."

Fanatik
22 Mesut’ta koz annesi
Mesut’ta koz annesi

Arsenal’li Türk yıldızın, "30 yaşımda Türkiye’ye döneceğim" sözü verdiği annesi Gülizar Özil, oğluna sık sık bu sözünü hatırlatarak Fenerbahçe için baskı yapıyor.

Mesut Özil’in sürekli F.Bahçe ile adı anılıyor ama şu anda bunun gerçekleşmesi zor. UEFA’nın getirdiği finansal fair-play kuralları, F.Bahçe’nin içinde bulunduğu mali durum, oyuncunun yıllık kazancı ve Arsenal’ın istediği astronomik bonservis bedeli, bu buluşmayı engelliyor.
23
Tüm bu gerçekler ortadayken Mesut’un üzerinde F.Bahçe’ye gelmesi konusunda büyük bir baskı var. Baskının sahibi anne Gülizar Özil’den başkası değil. Gülizar Özil son dönemde baskıyı artırdı. 28 yaşındaki Mesut’un "30’uma geldiğimde döneceğim" diye verdiği sözü sık sık oğluna hatırlatan anne Özil, "sözünü tut" diyerek Mesut’a baskı yapıyor.

TORUNLARINA BAKMAK İSTİYOR

Almanya’da yaşamaktan bunalan ve Türkiye’ye dönmek isteyen anne Gülizar Özil’in en büyük hayali oğlu Mesut’u bir an önce evlendirerek torun sahibi olmak. Mesut, "F.Bahçe’ye gitmem için ailem bana baskı yapıyor" açıklaması yapmıştı.

Fotomaç
24 Fenerbahçe’den taraftarına derbi açıklaması
Fenerbahçe’den taraftarına derbi açıklaması

Fenerbahçe, pazar akşamı oynanacak olan derbiyle ilgili resmi internet sitesinden taraftarlarına bir bilgilendirme açıklaması geçti.

Süper Lig’de 30. haftada Beşiktaş deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe, resmi internet sitesinden taraftarları için bir bilgilendirme açıklaması geçti.

Fenerbahce.org’dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
25
Profesyonel Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 30. Hafta maçı kapsamında 7 Mayıs 2017 Pazar günü saat 19:00’da Vodafone Arena’da Beşiktaş ile karşılaşacaktır.

Karşılaşmada misafir takım taraftarlarına ayrılan biletler, İl Güvenlik Kurulu kararlarınca kulübümüz tarafından dağıtılma zorunluluğu olup, dağıtım işlemi taraftarlarımızın kulübümüze yaptıkları yazılı başvuru sırasına göre kongre üyeleri öncelikli olmak kaydıyla gerçekleştirilmekte ve taraftarlarımıza ayrılan tüm biletler tükendiğinden bugünden itibaren başvuru kabul edilmemektedir.

Karşılaşmaya yönelik İl Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda aşağıdaki kararlar alınmıştır:
26
Müsabaka günü taraftarlarımıza, Vodafone Arena’da tek geçişlik pass kart dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır. Taraftarlarımızın, daimi ve tek geçişlik kartlarını, stadımızın yanında bulunan Passolig gişelerinden temin etmeleri gerekmektedir. (Kenan Evren Lisesi bahçesi ve Şefik Bey Sokakta kurulacak olan gişeler)

Saat 13:00 itibariyle Recep Peker Caddesi, Kızıltoprak ışıklar mevkiinden Yoğurtçu Parkı’na kadar araç trafiğine kapatılacak ve güvenlik noktaları kurulacaktır.

Taraftarlarımız, Passolig kartlarına yükledikleri biletleri, başka bir Passolig kartına transfer edemeyecek, Passolig kartlarında bilet yüklenmemiş olan taraftarlar otobüslere alınmayacaktır.
27
Müsabakaya katılım gösterecek olan taraftarlarımızın, maç günü saat 14:00’da, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Tribünü önünde hazır olmaları gerekmektedir.

Taraftarlarımızın bu noktada bilet kontrolleri ve üst aramaları yapılacak ve kulübümüz tarafından organize edilen otobüslerle en geç 15:00 itibariyle toplu olarak Vodafone Arena’ya hareket edilecektir.

Taraftarlarımız için organize edilen otobüslerde oluşabilecek herhangi bir maddi hasar durumunda, emniyet birimleri hasarın sorumlularını derhal tespit edecek ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca kendilerine işlem yapılacaktır. Otobüslerde oluşabilecek hasarları yapanların tespit edilememesi halinde, otobüse binen tüm taraftarlara yasal işlem yapılacaktır.

Konuyla ilgili Vodafone Arena’da takımımızı destekleyecek olan taraftarlarımızdan hassasiyet bekliyor, Fenerbahçe taraftarına yakışır bir tutum sergilemelerini ve takımımızı maçın hiçbir anında yalnız bırakmamalarını rica ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...