Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (22 Şubat 2018)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (22 Şubat Perşembe FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Daum: F.Bahçe için 1 puan iyi
Daum: F.Bahçe için 1 puan iyi

Christoph Daum, derbinin her sonuca açık olduğunu söyledi.
F.Bahçe ve Beşiktaş’ı çalıştıran Alman teknik adam, "Takımların sakin kalması skoru belirleyecektir. Beşiktaş kazanmak zorunda. F.Bahçe ise 1 puanla dönse bile kötü olmaz" değerlendirmesinde bulundu. Daum, Kocaman için de "Başarılı bir hoca. Yaptıkları ortada" dedi.

Fotomaç
2 ’Defanstaki aklım Roman’
’Defanstaki aklım Roman’

Beşiktaş karşısında defansın lideri Roman Neustadter olacak. Ligde bu sezon takımın bankosu olan Rus stoper, geride kalan 22 haftanın 20’sinde forma giyip, 2 gol attı. Aykut Kocaman, ’Savunmadaki aklım’ dediği Roman için, "Ayağı çok düzgün. Topla çok iyi çıkıyor. Ayrıca çok soğukkanlı. Panik yapmıyor" övgüsünde bulundu. Roman, Avrupa Ligi elemelerinde de 2 kez fileleri sarsmıştı.

Fotomaç
3Oyuncular hırs küpü
 Oyuncular hırs küpü


Antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi.
Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı’nın iyileşerek takımla çalışmalara başlaması savunmada rekabeti üst düzeye taşrken, bağırsak enfeksiyonunu atlatan kaleci Volkan Demirel de forma için hazır kıta... Sarılacivertliler hazırlıklarına bugün devam edecek.
4

Taktik+pas çalışması

Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen idman, 15.00’te başladı. Oyuncular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman dar alanda çift kale maçla bitti.

Fotomaç
5 Sakin kalmalı
Sakin kalmalı

Mini yorum / Mert Aydın: Fenerbahçe, Başakşehir maçındaki formülü uygulayacak ve böyle de yapmalı. İşin taktik yanı dışında psikolojik kısmı da var. Başakşehir deplasmanındaki performans iyiydi ama Vodafone Park baskısı orada yoktu. Fenerbahçe sakin kalmak zorunda. Son yıllarda bunu başardığı için Fenerbahçe, derbilerde iyi sonuçlar alıyor. Bu kez de bunu başarabilecek mi; pazar günü göreceğiz.

Fotomaç
6Yeni gözde Sergio Barış
 Yeni gözde Sergio Barış

Fenerbahçe’de alt yapıya takviye harekatı sürüyor.
Yeni hedefin Almanya’da Paderborn takımında forma giyen Sergio Barış Gucciardo olduğu iddia edildi. 19 yaşındaki Türk asıllı oyuncu Bundesliga Gençler Ligi’nde bu sezon 11 gol attı. Sol kanatta görev yapan, 10 numara pozisyonunda da oynayabilen Barış için scout ekibinin raporu belirleyici olacak.

Fotomaç
7 Valbuena 2. yarıda
Valbuena 2. yarıda

Aykut Kocaman, Fransız yıldızı ’hamle oyuncusu’ olarak bekletecek. ’Küçük Bisiklet’ten moralini bozmamasını isteyen tecrübeli hoca, "Seni ikinci devre oyuna alacağım. Kendini hazır tut" dedi
Alanyaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkan Mathieu Valbuena derbide yeniden kulübeye dönecek. Aykut Kocaman, Fransız yıldızla bir görüşme yaparak bu kararını iletirken, taktik gereği yedek soyunacağını ekledi. Kocaman’ın ’Küçük Bisiklet’ten moralini bozmamasını isteyerek, "Seni ikinci yarıda oyuna alacağım. Kendini ona göre hazır tut" dediği ifade edildi. Süper Lig’de bu sezon 1250 dakika süre alan Valbuena 8 asist yaptı. Fransız yıldız, Visca’nın (11) ardından en çok asist yapan isim.
8

TOPLAM 15 ASİST YAPTI

Tecrübeli isim dakika başına asistte zirvede yer alıyor. Valbuena 156.3 dakikada bir asist, Visca 160.1 dakikada bir asist gerçekleştirdi. Valbuena’nın Avrupa Ligi ve kupada da 7 asisti bulunuyor.

Fotomaç
9 ’’Gönülden destekliyoruz’’
’’Gönülden destekliyoruz’’

Aziz Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı’nı canıgönülden desteklediklerini belirterek, "Çünkü bu ülke için yapılması gereken bir operasyondur" dedi.
Başkan Aziz Yıldırım, Hatay’da yaptırılan Fenerbahçeliler Özel Eğitim Ana Okulu’nun açılışını gerçekleştirdi. Burada Hatay Valisi Erdal Ata ve B.Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret eden Yıldırım, TSK’nın Afrin’de teröristlere yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.
10

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET

Yıldırım, "Biz bunu canıgönülden destekliyoruz. Çünkü bu ülke için yapılması gereken bir operasyondur. Şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar, ailelerine sabır diliyoruz. İnşallah kısa dönemde hükümetin ve silahlı kuvvetlerin beraber almış olduğu kararlar doğrultusunda bu harekat biter" diye konuştu.

Fotomaç
11 Final gibi derbi
Final gibi derbi

Beşiktaş-F.Bahçe kapışması nefes kesecek.
Kartal şampiyonluk yolunda "son şans" olarak gördüğü maçı kazanarak hem iddiasını sürdürmek hem de Avrupa’da aldığı yarayı sarmak istiyor.

Kanarya ise "moralsiz Beşiktaş"ı yenerek zirve yarışındaki bir rakibini saf dışı bırakmayı hedefliyor. Kocaman’ın derbi planları da açığa çıktı.
12
TEK YOL ZAFER

Türk futbolunun iki devi Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki kritik maç için geri sayım sürüyor. İki takım da pazar günü oynanacak derbiyi kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Bu mücadele özellikle Beşiktaş için adeta "final" anlamı taşıyor. Devler Ligi’nde Bayern Münih’e 5-0 yenilerek turu mucizelere bırakan Beşiktaş artık tamamen lige döndü. Tüm gücünü şampiyonluk yarışına verecek olan Kartal, ezeli rakibini Vodafone Park’tan eli boş göndermeye kararlı.
13

SÜRPRİZ HAZIRLIĞI

Liderle arasındaki 5 puanlık farkın açılmasını istemeyen Beşiktaş derbiyi kazanarak Devler Ligi yarasını da sarmayı hedefliyor. F.Bahçe cephesinde de tüm hesaplar galibiyet için yapılıyor. Derbilerde şaşırtıcı ve etkili hamleleriyle bilinen Aykut Kocaman yine sürpriz hazırlığında. Kocaman, Skrtel ile Neto’yu stoperde; Neustadter’i M. Topal’ın yanında ön libero, Josef’i ise 10 numarada denerken, sol bekte ise cezalı Hasan Ali’nin yerine İsmail dışında Isla’yı da düşünüyor.

Fotomaç
14Yine şaşırtacak!
 Yine şaşırtacak!

Aykut Kocaman, idmanlarda derbiye yönelik ’sürpriz denemeler’ yapıyor.
Trabzon maçında Hasan Ali’yi ön liberoya koyarak herkesi şaşırtan tecrübeli teknik adamın, Beşiktaş derbisinde de farklı hamleleri olacağı konuşuluyor. İşte bazı duyumlar:
15
1- Sakatlığı geçen Martin Skrtel ile Neto stoperde... Neustadter, Mehmet Topal’ın yanında ön libero... Josef ise 10 numara pozisyonunda.

2- Sol bekte cezalı Hasan Ali’nin yerine İsmail dışında Isla deneniyor.

3- Martin Skrtel, Neto ve Neustadter üçlü stoper... Sağda Isla, solda Aatıf ortada Topal, Dirar ve Josef’ten kurulu 5’li orta saha.
16
NELER YAPMIŞTI?

Beşiktaş’ı Fenerbahçe’nin başındayken birçok kez deviren Aykut Kocaman her defasında ’sürpriz bir hamle’ yapmıştı...

İşte o derbilerden bazıları:

1- 2011’de Tayfur Havutçu’yu 2-1 yenerken Miroslav Stoch’u 10 numara oynattı. Fener’in ilk golünü Slovak yıldız attı.
17
2- 2012’de Carlos Carvalhal’a karşı 2-0 kazanırken Alex’i çıkarıp Caner Erkin’i oyuna aldı. Bu hamle sonrası rakibin baskısını kırdı. 90’da ikinci golü bulup, maçı kopardı.

3- 2013’te bu kez Samet Aybaba’yı 3-0 mağlup ederken sağ kanatta Gökhan Gönül ile Moussa Sow’u önlü arkalı oynattı. Gökhan Gönül 2, Sow 1 gol atarak maçın yıldızı oldular.

4- Bu sezonun ilk yarısında 2-1 kazanılan maçta Mehmet Ekici’yi ilk 11’de oynatarak, Şenol Güneş’i şaşırttı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...