Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (20 Ocak 2018)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (20 Ocak Cumartesi FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 İşte Van Persie’nin fesih bedeli!
İşte Van Persie’nin fesih bedeli!

Feyenoord’la anlaşan Van Persie’nin sözleşmesi feshedildi. F.Bahçe, sıkı bir pazarlık yapan ve yönetimi bıktıran Hollandalı yıldızın 4.5 ay karşılığı 2 milyon Euro olan maaşının 1.8 milyon Euro’sunu ödemeyi kabul etti. 200 bin Euro ise kasada kaldı.

Fenerbahçe, geldiği günden bu yana sorun olan Robin van Persie’den sonunda kurtuldu. 3 yıllık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı yıldızın ayrılıp ayrılmayacağı tartışmaları da son buldu ve Van Persie’nin sözleşmesi feshedildi. F.Bahçe’den alacakları konusunda oldukça sıkı bir pazarlığa giren Hollandalı golcü, sadece 200 bin Euro’yu (yaklaşık 920 bin TL) bıraktı. Van Persie, maaş pazarlığında da herkesi bezdirdi... "Yeter ki kurtulalım ve önümüze bakalım" diyen yönetim de 4.5 aylık maaş tutarı olan 2 milyon Euro’nun, 1.8 milyon Euro’sunu ödemeyi kabul etti. Böylelikle, sarı-lacivertliler, Hollandalı’dan kurtulurken transferi resmen açıklayan Feyenoord’un payına ise 200 bin Euro düştü...

2
FEYENOORD AÇIKLADI

Feyenoord Kulübü transferi resmi sitesinden, "Evine hoş geldin Robin" diyerek duyurdu.

M. United’dan 6.5 milyon Euro bonservisle alınan Van Persie, 2.5 yılda 20.3 milyon Euro yani yaklaşık 100 milyon TL’ye mal oldu. Senelik 4.9 milyon Euro ile ligin en çok kazananı olan ve maç başına 20 bin Euro alan Persie’ye bu süreçte 13.8 milyon Euro maaş ödendi.

Sabah
3 Fenerbahçe, Göztepe maçına hazır
Fenerbahçe, Göztepe maçına hazır

Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hazırlıkla sona erdi.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 18. haftasında yarın sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadığı belirtildi.
Antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdiği aktarıldı.
Fenerbahçe, bu antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

Fotomaç
4 ’Görev telakki ederim’
’Görev telakki ederim’

Mehmet Ali Aydınlar da anlaşma için şunları söyledi: "Uzun yıllar sürmesini umduğumuz bir sponsorluk yaptık. Ortak sevdamız olan Fenerbahçemizi maddi anlamda güçlendirmek, rakipleri ile mücadelede güçlü olmasını sağlamak her F.Bahçeli’nin görevidir. Kulübümüze destek sağlamayı bir görev olarak telakki etmekteyim."

Fotomaç
5 İhtimallerden biri de Ozan
İhtimallerden biri de Ozan

Takımdaki geleceği yılan hikayesine dönen Ozan Tufan hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun adının anıldığı kulüpleden Real Betis’te ikinci başkan Miguel Lopez, milli futbolcuyla ilgili transfer iddialara yanıt verdi. Lopez, "Teknik heyet bize ihtiyaçlarını iletti; biz de isim listesi hazırladık. Şu an transfer bitti diyemem ama ihtimallerden biri de Ozan Tufan" açıklamasını yaptı. Fenerbahçe, kadro dışı bırakılan genç orta saha oyuncusunu 4.5 milyon euro gibi bir rakama elinden çıkarmak istiyor.

Fotomaç
6Markovic, Bundesliga’ya
 Markovic, Bundesliga’ya

FENERBAHÇE’nin eski futbolcusu Lazar Markovic, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’a transfer oluyor. Alman ekibinin teknik patronu Nagelsmann, "Transfer adaylarımızdan bir tanesi. Henüz kesinleşen bir şey yok" dedi. 23 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu, Liverpool’da kadroya girmekte zorlanıyordu.

Fotomaç
7 Sözleşme feshedildi! İşte resmi açıklama
Sözleşme feshedildi! İşte resmi açıklama

Hollanda ekibi Sparta Rotterdam, Fenerbahçeli futbolcu Yiğithan Güveli için yaptıkları kiralama sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı

Hollanda 1. Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Sparta Rotterdam, Fenerbahçe’de forma giyen Yiğithan Güveli için yapılan sözleşmenin feshedildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, kupa maçında sakatlanan genç futbolcu Yiğithan’ın kiralanması konusunda Fenerbahçe ile imzalanan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.
8
Açıklamada, Sparta Rotterdam’da sezon sonuna kadar kiralık oynaması planlanan 19 yaşındaki oyuncunun, oturma izni işlemlerinin sürdüğü dönemde yaşadığı sakatlığın, bu kararın alınmasında önemli rol oynadığı ifade edildi.

Fenerbahçe, Yiğithan’ın kiralanması konusunda Sparta Rotterdam’la geçen hafta anlaşmıştı. Sarı-lacivertliler ile İstanbulspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında sakatlanan genç futbolcunun, sahalardan en az 2 ay uzak kalacağı açıklanmıştı.

Fotomaç
9 Sturridge hamlesi
Sturridge hamlesi
Acıbadem ile sponsorluk anlaşması imzalayan F.Bahçe, İngiliz golcü için yeni girişimde bulunacak

Transferde suskunluğunu koruyan Fenerbahçe, Acıbadem ile imzalanan göğüs sponsorluğu anlaşması ile atağa kalktı. Sarı- lacivertli yönetim, takviye için girişimlerine hız verdi. Bu kapsamda daha önce de gündeme gelen Liverpool’lu Daniel Sturridge için de yeni teklif yapılması bekleniyor. Anlaşma sağlanırsa, 28 yaşındaki forvet sezon sonuna kadar kiralanacak. Dünya Kupası’nda oynayabilmek için direkt forma giyeceği bir takıma gitmek istediği bilinen Sturridge ile İtalyan devi İnter de ilgileniyor. Kanatlarda da görev yapabilen Sturridge’nin Liverpool ile 1.5 yıl daha sözleşmesi var. Sturridge dışında başka alternatiflerle de görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi

Tecrübeli oyuncu bu sezon Liverpool’da toplam 14 maça çıkarken, 3 gol attı, 3 tane de asist gerçekleştirdi.

Fotomaç
10 Valencia, Josef için teklif yaptı
Valencia, Josef için teklif yaptı

Sezon başında West Bromwich’in istediği Josef de Souza’ya bu kez Valencia talip oldu. La Liga ekibinin, sambacı için geçtiğimiz günlerde resmi teklif yaptığı öğrenildi. Ancak hem maddi şartlarda uyuşulamaması hem de Aykut Kocaman’ın Josef’i göndermek istememesi nedeniyle Valencia’ya olumsuz yanıt verildi. Antalya kampında bir basın toplantısı düzenleyen 28 yaşındaki Josef de Fenerbahçe’de mutlu olduğunu ve kalmak istediğini açıklamıştı.

Fotomaç
11 Yeni sponsor Acıbadem
Yeni sponsor Acıbadem

F.bahçe’nin göğüs sponsoru belli oldu. Sarı lacivertli kulüp Acıbadem Sağlık Grubu ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Sarı- lacivertli formaların üzerinde artık Acıbadem ismi yer alacak. İşbirliğinin duyurulması amacıyla başkan Aziz Yıldırım ve Acıbadem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar birer açıklama yayınladı. Yıldırım, işbirliğinin değer itibariyle bugüne kadar yapılmış en iyi anlaşmalardan biri olduğunu ifade etti. Başkan ayrıca, Aydınlar’ın göreve davet edildiğinde kabul ederek önemli bir iş yaptığını kaydetti.

Fotomaç
12Yıldırım idmanda
 Yıldırım idmanda

Fenerbahçe, Göztepe ile bugün sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlarken çalışmayı başkan Aziz Yıldırım da izledi. Başkanın ikinci yarı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarı dilediği belirtildi. Bu arada sarı-lacivertliler taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona eren antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

Fotomaç
13 ’’Kayıpsız başlayalım’’
’’Kayıpsız başlayalım’’


Aykut Kocaman, ilk 6 maçın çok önemli olduğunu hatırlatıp, "Nasıl başlarsak öyle gider. Kazanıp lige ağırlığımızı koyalım" uyarısı yaptı.

Süper Lig’de ilk yarının son periyodunda yaptığı atakla yeniden şampiyonluk potasına giren Fenerbahçe, ikinci yarıya Göztepe maçıyla start veriyor. Ülker Stadı’nda bu akşam saat 19.00’da oynanacak karşılaşmada sarı-lacivertli takımın tek hedefi 3 puan. Teknik direktör Aykut Kocaman, Göztepe’nin ligin iyi takımlarından birisi olduğunu ancak seyircilerinin de desteğiyle galip gelmek istediklerini söyledi.
14
FORVETTE FERNANDAO OLACAK

Tecrübeli hocanın, oyuncuları ile yaptığı toplantıda, "İlk 6 hafta bizim için çok önemli. Zincirin ilk halkası Göztepe. Nasıl başlarsak öyle gider. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanarak lige kayıpsız başlamalıyız. Hepinizden ekstra fedakarlık bekliyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Kocaman, Janssen’in yokluğunda forvette Fernandao’ya şans verecek. Kanatlarda Aatıf ve Alper oynayacak.

15

FENER’DE 4 EKSİK

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları süren Vincent Janssen, Luis Neto ve Şener Özbayraklı, Göztepe karşısında forma giyemeyecek. İdman açığı bulunan Mehmet Ekici’nin de riske edilmemesi bekleniyor. İyileşen Josef, İsmail Köybaşı ve Nabil Dirar ise teknik heyet görev verirse sahada yerini alacak.
16
VE ELJİF KULÜBEDE

Robin van Persie’nin gönderilmesiyle 14. yabancı olarak lisansı çıkarılan Eljif Elmas, Göztepe karşısında kulübede olacak. İlk kez bir Süper Lig maçında kadroya girecek olan Makedon oyuncu, Aykut Kocaman’dan şans bekleyecek.

Fenerbahçe’de üçer sarı kartı bulunan Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı, bu akşamki mücadelede sarı kart görmeleri durumunda 19. haftadaki Trabzonspor derbisinde cezalı duruma düşecek.
17
Süper Lig’de sezonun flaş takımları arasında yer alan Göztepe, ilk yarıyı 30 puanla 6’ncı sırada tamamlamıştı.

Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde 4’ü Türkiye Kupası’nda olmak üzere son 14 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Süper Lig’deki son 10 maçında 6 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe ile Göztepe ligde 48. kez karşılaşacak. Geride kalan maçların 21’ini Kanarya, 7’sini Göztepe kazandı. 19 müsabaka berabere bitti. Gollerde de Fenerbahçe’nin 71-31 üstünlüğü bulunuyor.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...