Emre Belözoğlu'ndan canlı yayında Fenerbahçe transfer açıklaması

FutbolArena - Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, TRT Spor canlı yayınına bağlanarak hakkında çıkan kaçakçılık iddialarına sert tepki gösterdi. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe’ye yeniden dönecek misin? şeklindeki soruya da yanıt verdi. 

1
Sosyal medya yankılanıyor. İnsanlar bizi hemen yerin dibine koyuyor. Türkiye’de herkes bizi görmek istediği gibi görüyor.
2
Saha içerisinde ben de kendimi eleştirilebilir görüyorum. Fakat kaçakçılık ile ilgili sadece adım geçtiği için bilgime başvuruldu.
3
Devlet çağırdığı zaman her zaman gitmemiz gerekir. Futbolcu da olsanız hiç kimsenin bir başkasından üstünlüğü yok. .
4
Ozan’ın, Volkan’ın ve Tayfur abinin de bu konuyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

5
2 sene önce Fenerbahçe’den ayrıldığımda benim için de beklediğim bir durum değildi.
6
Göksel Gümüşdağ, o süreçten sonra bana o kadar sahip çıktı ki... Artık ben Başakşehir’in futbolcusuyum.
7
Bu sistemin içerisinde Abdullah hoca ve Göksel başkanın olduğu bir proje içerisinde olmaktan mutluyum.
8
Göksel başkana sormadan hiçbir karar alamam. Bu tarz konuları onlara sormanız lazım.

Futbolarena anasayfasından devam...