Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (2 Eylül 2017)
FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (2 Eylül Perşembe FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...
1 Robin van Persie Hollanda Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı

Fenerbahçe’de sakatlığı dolayısıyla oynayamayan Van Persie, Hollanda Milli Takımı’nda da tutunamadı. Yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı.
Van Persie’ye bir kötü haber daha... Fenerbahçe’de taraftarın tepkisini çeken yıldız oyuncu Hollanda Milli Takımı’nda da sakatlık problemi yaşadı ve kadrodan çıkarıldı.
2

Sakattlıktan kurtulamıyor
Feyenoord’a transferi gündemde olan Robin Van Persie, Hollanda Milli Takımı’nda anttrenmanlarda iyi bir görüntü sergilemesine rağmen yine sakatlık belasıyla karşı karşıya kaldı. Yürümekte bile zorlandığı belirtilen yıldız oyuncu yarın Bulgaristan’la oynanacak olan Dünya Kupası eleme maçı öncesi kadrodan çıkarıldı.
Fanatik
3Transfer defteri kapandı gibi

Josef de Souza takımda kalınca yönetimin tüm planları alt üst oldu.
LUCAS Perez, Ben Arfa, Gabigol, Gustavo Gomez gibi isimlerle yakın temas kursa da bu oyuncularda mutlu sona ulaşamayan F.Bahçe yönetimi, büyük bir ihtimalle Luis Neto ile transfer defterini de kapadı.
4

Transfere hızlı bir giriş yapsa da ağustos ayının ortasından sonra durulan sarı-lacivertlilerin planlarını Josef De Souza bozdu. West Bromwich, Sambacı’yı almaktan vazgeçince frena basmak zorunda kalan yönetimi etkileyen bir diğer futbolcu ise Robin van Persie oldu.
HOLLANDALI’YLA bu yaz yolları ayırmanın hesapları yapılsa da Feyenoord oyuncunun maliyetini karşılayamadı. Hal böyle olunca sadece Soldado ile yetinmek zorunda kalan F.Bahçe, bir mucize olmazsa sezona bu kadroyla devam edecek.
Şampiy10
5Bir gün geri döneceğim

Sevilla’ya transfer olan Kjaer, takımdan ayrılmasında UEFA ile yapılan Finansal anlaşmanın önemi olduğunu vurguladı. Danimarkalı stoper, bir gün tekrar F.Bahçe’ye dönmek istediğini belirtip, "Orada harika günler geçirdim. Olumlu duygularla ayrıldım. Bir gün geri döneceğime inanıyorum" dedi.
Fotomaç
6Şimdi de Kravets derbisi

Kravets, Ukrayna Milli Takımı’nın Dünya Kupası eleme maçlarının en golcü (3) ismi. Oyuncu, Konya’da 2-2 biten maçta Milli Takımımız’ın da filelerini sarsmıştı.
Fenerbahçe ile Beşiktaş, Krasnodar’ın golcüsü Fedor Smolov için rakip olmuştu. Smolov kulübünde kalırken, iki dev şimdi de Dinamo Kiev’in 28 yaşındaki forveti Artem Kravets için kapışıyor. Ajansspor’da yer alan habere göre; Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yetkililer, Milli Takımımız’ın bugün Ukrayna ile oynayacağı maçta Kravets’i yakından takip edecek. Geçen sezonu Granada’da kiralık geçiren Kravets, burada 26 maçta 5 gol-2 asistle oynadı.
Fotomaç
7 Yıldırım’dan birlik vurgusu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir Kurban Bayramı kutlaması yayımladı. Bayram mesajında, "Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; ülkemize, büyük Fenerbahçe ailemize, divan kurulu, kongre ve temsilci üyelerimize, taraftarlarımıza, birlik ve beraberlik içinde, neşe, sevinç, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim" ifadesini kullandı.
Fotomaç
8 Zapata & Perez başka bahara!

F.Bahçe, golcü listesindeki İnter’li Duvan Zapata ile Arsenal’li Lukas Perez’i kaptırdı. Zapata, Sampdoria’ya, Perez ise eski kulübü Deportivo’ya kiralandı. Bir ara sarı-lacivertliler için adı geçen İnter’in Brezilyalı yıldızı Gabigol de sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere Benfica ile kiralık sözleşme imzaladı.
Fotomaç
9 Fenerbahçe Başakşehir’e bileniyor

Fenerbahçe, Süper Lig’in 4’üncü haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenman salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile antrenmanı sürdürdü. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla noktalandı.
10

Sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici ve Yiğithan Güveli çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürken, Milli takımlarda bulunan oyuncular Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Nabil Dirar, Roman Neustadter, Mauricio Isla, Robin van Persie, Giuliano Victor De Paula, Oğuz Kağan Güçtekin ve Ahmethan Köse antrenmanda yer almadı. Eşi doğum yaptığı için izinli olan Volkan Demirel de antrenmana katılmadı.
Sarı-Lacivertli ekip Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını 2 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla sürdürecek.
Fanatik
Sarı-Lacivertli ekip Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını 2 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla sürdürecek.
Fanatik
11Roberto Soldado: Hedefim 15 gol

Fenerbahçe’nin İspanyol forveti Roberto Sodlado, takımın son durumunu değerlendirdi. İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten yıldız oyuncu, "Çok çalışmak ve yüzde yüzümüzü vermek yapmamız gereken şey" dedi. Soldado, gol hedefi için ise "15 golün üzerine çıkarsam ne mutlu bana" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Roberto Soldado, kulübün televizyonunda açıklamalar yaptı.
12

Soldado’nun yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:
Tüm hedefimiz kupalar için mücadele etmek olacak. Tek düşüncemiz bu. Biz büyük bir kulübüz ve iyi bir kadromuz var. Aramıza yeni oyuncular katılırsa bu seviyemizi daha da yukarıya çıkaracaktır. Zaten iyi bir seviyemiz var ama bize katkı sağlayacak oyuncular olacaktır. Şampiyonluğa ulaşabilmek için çok çalışmamız ve yüzde yüz bir performansla katkı vermesi gerekiyor.
Tüm hedefimiz kupalar için mücadele etmek olacak. Tek düşüncemiz bu. Biz büyük bir kulübüz ve iyi bir kadromuz var. Aramıza yeni oyuncular katılırsa bu seviyemizi daha da yukarıya çıkaracaktır. Zaten iyi bir seviyemiz var ama bize katkı sağlayacak oyuncular olacaktır. Şampiyonluğa ulaşabilmek için çok çalışmamız ve yüzde yüz bir performansla katkı vermesi gerekiyor.
13

"15 gol üzeri..."
Valencia’daki rakamlara ulaşmak isterim. Olabilecek en fazla sayıda gol atmak istiyorum. Bu en büyük dileğim. Burada 2 haftalık bir süreci geride bıraktım. Forvet oyuncuları her zaman gol ve önceki istatistiklerini geçmek, atabildiği kadar gol atmak ister. 15 golün üzerine çıkarsam ne mutlu bana.
14

"Yumruk şovu önceden görmemiştim"
Aslında sahaya çıktığınızda motive olmak için her şeyi yapan bir taraftar var. Isınmada tüm oyuncuları teker teker tribüne çağırıyorlar. Bu gördüğüm bir şey değildi. Taraftarların önüne gittiğimde motivasyon oluyorsunuz. Yüzde yüz performansı sağlayan şeylerden biri bu. Taraftarlardan beklentimiz desteklerini sürdürmeleri. Eğer bunu yaparlarsa Soldado’nun en iyi görüntüsünü görecekler ve bu takıma da yansıyacaktır.
Fanatik
15 Eljif Elmas’ta karar günü

FIFA, Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Eljif Elmas’ın lisansıyla ilgili kararını bugün verecek.
Fenerbahçe’de gözler FİFA’ya çevrildi... Sarı-Lacivertliler bilindiği gibi 17 yaşındaki Eljif Elmas’ı kadrosuna katmış ancak o yaştaki bir oyuncunun transferi yapılamayacağından dolayı lisans çıkaramamıştı.
16

27 Eylül’de 18 yaşına girecek Eljif için yönetim FİFA’ya giderek lisansını şimdiden çıkarmak için başvuruda bulunmuştu.
FİFA bugün yapacağı toplantı sonunda Eljif için son kararını verip Fenerbahçe’ye bildirecek.
Habertürk
17 Volkan Demirel ikinci kez baba oldu

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, 2. kez baba olma sevincini yaşadı. Dikkat çeken detay ise, Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel’in, doğumunu evde gerçekleştirdiğini duyurması oldu.
Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, 2. kez baba olma sevinci yaşadı. Deneyimli kalecinin eşi Zeynep Demirel, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla birlikte bu mutlu haberi takipçilerine duyurdu.
Zeynep Demirel, ’’Bizim bayram şekeri nihayet dün akşam saat 21:50’de kendi evimizde dünyaya gözlerini açtı. Kendisi gayet sağlıklı. Hepinize teşekkür ediyor ve iyi bayramlar diliyoruz’’ mesajını paylaştı.
18

Zeynep Demirel’in açıklamasından doğumunu evinde gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Fenerbahçe Kulübü de, Volkan-Zeynep Demirel çiftine tebriklerini ilettiği bir mesaj paylaştı.
Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Fenerbahçe Kulübü de, Volkan-Zeynep Demirel çiftine tebriklerini ilettiği bir mesaj paylaştı.
Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
19

"Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel,2. kez baba olmanın mutluğunu yaşadı.
Zeynep-Volkan Demirel çiftinin ikinci kız çocukları Yeda, 4 kilo 300 gram ve 53 santimetre olarak dünyaya geldi.Çiftin Yade isminde bir kız çocuğu daha var.
Zeynep-Volkan Demirel çiftine çocuklarıyla birlikte mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz."
Fanatik
Zeynep-Volkan Demirel çiftinin ikinci kız çocukları Yeda, 4 kilo 300 gram ve 53 santimetre olarak dünyaya geldi.Çiftin Yade isminde bir kız çocuğu daha var.
Zeynep-Volkan Demirel çiftine çocuklarıyla birlikte mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz."
Fanatik